Suskunlar da yeniden ekranlarda!

Show TV eski dizilerini yeniden yayın hayatına sokmaya başladı.

resim yok
22 Temmuz 2013 - 15:54
Magazin

Show TV eski dizilerini yeniden yayın hayatına sokmaya başladı.

 

Yaz ekranında Bebek İşi isimli yeni dizisini ekrana süren Show TV, eski dizi ve programları da yayınlamaya başladı. Gündüz kuşağında sabah, öğlen ve akşamüstü olmak üzere günde 3 defa Cennet Mahallesi dizisinin tekrarlarını yayınlayan Show TV, Pis Yedili dizisinin eski bölümleri de sabah ekrana koyuyor.

Bir dönemin efsane dizisi Deli Yürek'i de Nostalji Kuşağı adıyla hafta içi her akşam yayınlayan kanal yönetimi, geçtiğimiz yıllarda Kanal D'de yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın eski bölümlerini de satın aldı. Çok Güzel Hareketler Bunlar sevilen bölümleriyle haftada 3 akşam prime time kuşağında Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

 

Sıra SUSKUNLAR'ın!


Bu sefer de yayınlandığı dönemlerde fenomen olan 'Suskunlar' isimli diziyi yayınlama kararı aldı.

 

Tekrar bölümleriyle...

Başrollerinde Murat Yıldırım, Aslı Enver, Sarp Akkaya, Mehmet Özgür ve Berk Hakman gibi isimlerin yer aldığı sevilen dizi tekrar bölümleriyle Show TV ekranlarında yer alacak.

 

Ne zaman?


Suskunlar, tekrar bölümleriyle Cumartesi ve Pazar günleri 23:15'de Show TV'de yer alacak.

 

Hikaye

Her sokak arasında büyümeyi bekleyen bir çocuk vardır… Kuyudibi çocukları, onlar gibi değildi.  

Birbirlerinden başka tutunacak şeyi olmayan, dört küçük çocuktu onlar. Dört arkadaş. Dört kardeşten öte. Büyümeleri yıllar sürecek sandılar. Oysa  bazı çocuklar tek bir günde büyür.

Onlar basit, masum, tek bir hata yaptılar. Ve çocukluklarına veda ettiler. O günden sonra bir söz verdiler birbirlerine. “Bize ne olduğunu kimse bilmeyecek.” Bilmedi de. Sustular. Ve dağıldılar şehrin dört bir yanına.

20 yıl sonra, içlerinden biri bozdu sözünü. Ve hepsini bir araya topladı. Başladığı işi bitirmeleri için…

Şimdi, her biri bambaşka bir insan.

Biri Şerif. Küçük çetenin beyni. Şimdi başarılı, parlak bir kanun adamı. Ecevit.

Biri Sarı. Dünün hep biraz hasta çocuğu. Bugün mahallenin bıçkın, façalı delikanlısı. Bilal.

Biri Iska. Herkesin neşesi. Ve hiç büyümemiş, kocaman kalpli bir çocukadam. İbo.

Biri Yanık. Sözü ilk bozan. Hepsini bir araya toplayan. Her şeyi yeniden başlatan. Zeki.

Biri de Ahu. Çetenin göz bebeği. Ecevit’in çocukluk, Bilal’in ömürlük aşkı.
[reklam]
Şehrin dört bir yanından esen deli rüzgarlar gibi çıktılar bir yola. Arkalarında paylaşılamayan bir aşk. Önlerinde sorulacak bir hesap. Tek silahlarıysa, girdiği her savaştan galip çıkan dostlukları.

Kardeş gibi büyüyen bu dört çocuk, her şeye rağmen eskimeyen, kaybolmayan, birbiri ardına girdiği sınavlardan sadakatle çıkan dostluklarının hikayesini anlatacaklar bize.  Kaybolan çocukluklarının hesabını soracaklar hayatları boyunca unutamayacakları dört düşmandan. Birer birer. Sessizce. Bir karanlık ustaları, perde arkasından yönlendirmeye çalışacak onları. Bir de aydınlık usta, yollarına ışık tutmaya çalışacak.

Ve soracak bize Suskunlar; hangisi daha büyük?

Dostluk mu…  Aşk mı…  Yoksa intikam mı…

Onlar, yıllarca sustular. Şimdi konuşma zamanı…

 

 

İNTİKAM'A SUSKUNLAR'DAN TRANSFER! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin