resim yok
02 Mart 2012 - 00:00

 

Show TV'nin büyük iddiayla ekrana sürdüğü "Suskunlar" nihayet ilk bölümüyle boy gösterdi. Dünyaca ünlü ABD yapımı sinema filmi Sleepers'tan uyarlanan dizi Umutsuz Ev Kadınları'yla başlayan yabancı uyarlama modasının devam edeceğini de gösterdi.
 
Senaryosunu “Ezel”in senaristlerinden Pınar Bulut’un kaleme aldığı dizi; Kuyudibi Mahallesi’nde büyüyen, kardeş gibi olan Ecevit (Murat Yıldırım), Bilal (Sarp Akkaya), İbrahim (Güven Murat Akpınar) ve Zeki’nin (Tugay Mercan) çocukken yaptıkları masum bir hata sonucunda hayatlarının altüst olmasını konu ediyor. Tek bir günde büyümek zorunda kalan bu dört arkadaş, başlarına gelenleri unutacaklarına ve bir daha birbirlerini görmeyeceklerine dair bir söz verirler. Ancak yıllar sonra içlerinden biri suskunluğunu bozar ve simdi bambaşka hayatlar yaşayan arkadaşları bir araya toplar. Şimdi bu dört delikanlı, çocuk çetelerinin vazgeçilmez elemanı Ahu'yu (Aslı Enver) da bir noktada yanlarına alarak, geçmişte yaşadıklarının intikamını almaya karar verirler...
 
Sosyal medyada çok büyük ilgi gören Suskunlar, Perşembe akşamlarına damgasını vuran Fatmagül'ün Suçu Ne?'nin tahtını sarsmış gözüküyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin