Suskunlar dizisine büyük gurur!

Suskunlar dizisine büyük gurur!

resim yok
13 Eylül 2014 - 09:15
Magazin

Suskunlar dizisine büyük gurur!

Birbiri ardına dünyaya açılan Türk dizilerine yenisi eklendi.


ABD'nin en önemli kanallarından NBC, reyting rekorları kıran 'Suskunlar' dizisini yeniden çekecek. Projenin yapımcılığınıysa CSI dizisinin yaratıcıları üstlenecek.

 

TÜRK DİZİSİNE BÜYÜK GURUR

Yapımını TIMS Productions'ın yaptığı, senaryosunu Pınar Bulut'un yazdığı, yayınlandığı dönemde hem televizyon hem de sosyal medyada bir fenomene dönüşen  Suskunlar dizisi, Amerikan NBC televizyonu tarafından remake (yeniden çekim) haliyle yayınlanacak.

 

'GAME OF SILENCE'

Murat Yıldırım, Aslı Enver, Sarp Akkaya, Güven Murat Akpınar, Mehmet Özgür gibi güçlü kadrosuyla kısa sürede büyük beğeni toplayan 'Suskunlar' dizisinin hikayesi 'Game of Silence' ismiyle Amerikan izleyicisiyle buluşacak.[reklam]

KATHERINE OYNAYACAK

Filmin oyuncu kadrosu henüz resmi olarak açıklanmadı fakat Amerika'daki forumlar Aslı Enver'in rolü için ünlü oyuncu Katherine Heigl'ın üzerinde durulduğunu yazıyor.

Suskunlar'ın yazar ve yapımcılığını ABD televizyonlarının tanınmış iki ismi Carol Mendelsohn ve David Hudgins üstlenecek.

 

NASIL ETKİ GÖSTERECEK?

CSI isimli ünlü yapımın yazar ve yapım kadrosunda bulunan Carol Mendelsohn'la Parenthood, Friday Light Nights isimli dizilerin yapımcısı David Hudgins'in yeniden çekeceği  Suskunlar, Türkiye'yi olduğu gibi ABD'yi de sarsacak.

 

 

MURAT YILDIRIM'IN ÜNÜ TÜRKİYE SINIRLARINI AŞTI!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin