resim yok
13 Eylül 2012 - 00:00

 

Son dönemin en çok konuşulan dizilerinden biri olan "Suskunlar"ın başrol oyuncuları Murat Yıldırım ile Sarp Akkaya'nın İstanbul'un gözde gece klüplerinden Anjeliqu'e alınmadığı ortaya çıktı.
Yıldırım ve Akkaya geçen hafta eğlenmek için Anjelique adlı mekanı tercih etti. İkili, aynı mekanda olan yakın arkadaşları Rıza Kocaoğlu ve sevgilisi Beril Kayar ile eğlenmek istedi. Yıldırım ve Akkaya mekanın kapasına gelince içeri alınmayınca şoke oldu. Kapıda duran güvenlik görevlisi iki ünlü oyuncuyu tanımadı ve mekanın kapanma saatinin geldiğini söyleyerek iki oyuncuyu içeri almadı.
Tüm ısrarlara rağmen içeri giremeyen Yıldırım ve Akkaya telefonla kapıya Kocaoğlu'nu çağırdı. Bu defa, mekandan çıkıp kapıya gelen Kocaoğlu, güvenlik görevlilerine Yıldırım ve Akkaya'yı içeri almalarını söyledi. Mekanın güvenlik görevlileri Kocaoğlu'nun da isteğini geri çevirerek mekanın kapanma saatinin geldiğini söyleyerek iki oyuncuyu yine Anjelique'e almadı. Daha sonra sinirlenen Kocaoğlu "Adını Feriha Koydum"un ekibine başlayan sevgilisini de çağırarak Yıldırım ve Akkaya ile mekandan ayrıldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin