S.W.A.T. filmi de dizi oluyor! Oyuncu kadrosunda kimler var?

Bolca pilot bölüm siparişinin verildiği dönemin dikkat çeken yeni projelerinden birisi de CBS'in S.W.A.T. isimli dizi projesi. Pilot bölüm siparişi verilen dizinin oyuncu kadrosu şekilleniyor.

Volkan Küçükel
19 Mart 2017 - 01:43
Gündem

Bolca pilot bölüm siparişinin verildiği dönemin dikkat çeken yeni projelerinden birisi de CBS'in "S.W.A.T." isimli dizi projesi. Pilot bölüm siparişi verilen dizinin oyuncu kadrosu şekilleniyor.

Shemar Moore'un (Criminal Minds) ardından Peter Onorati (Murder in the First) de The Shield yaratıcısı Shawn Ryan, Neal H. Moritz, Justin Lin ve Aaron Rahsaan Thomas'ın yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizinin pilot bölüm oyuncu kadrosuna dahil oldu.

S.W.A.T. DİZİSİNİN KONUSU

2003 yılı yapımı aynı isimli Sony filminden esinlenerek küçük ekranlara uyarlanan S.W.A.T.'ın hikayesi, bulunduğu yörede doğup yetişmiş S.W.A.T. teğmeni Daniel "Hondo" Harrelson (Shemar Moore) karakteri üzerine odaklanıyor.

Harrelson, Los Angeles'taki suçların çözümü için son çare olan yüksek eğitimli bir birimin başına geçmekle görevlendirildiğinde sokaklara olan bağlılığı ve şimdiki çalışma arkadaşlarına karşı sorumlulukları arasında kalacaktır. Bu karakteri 2003 yapımı filmde Samuel L. Jackson canlandırmıştı.

17-03/19/swat-2003.jpg

ONORATI'NİN ROLÜ

Peter Onorati ise dizide Jeff Mumford karakterine hayat verecek. 10-David SWAT takımının agresif ve kendinden emin lideri Mumford'un ekibi, Hondo (Moore) ve ekibin geri kalanıyla sağlıklı bir rekabet sürdürmektedir.

17-03/19/peter-onorati.jpg

63 yaşındaki Peter Onorati dizi kariyerinde Murder In The First (Jimmy Salter) ve Everybody Hates Chris gibi dizilerle bilinirken ayrıca NBC'nin This is Us dizisinde Milo Ventimiglia'nın karakterinin babası Stanley Pearson rolüyle de karşımıza çıkmakta. Elemantary, How to Get Away with Murder ve The Exes ise aktörün son dönemde konuk oyuncu olarak yer aldığı yapımlardan bazıları.

OYUNCU KADROSUNDA BAŞKA KİMLER VAR?

Jay Harrington (Code Black), Alex Russell (Chronicle, Carrie), Stephanie Sigman (Narcos), Lina Esco (Kingdom) ve Kenny Johnson (Bates Motel) dizinin oyuncu kadrosuna daha önceden katılmış olan diğer isimler.

Sony Pictures Television ve CBS Television Studios yapımcılığında hazırlanan pilot bölümün oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

"S.W.A.T." (2003) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin