Taboo'nun ilk bölümü ekranlara geldi!

İlk bölümü 7 Ocak'ta yayınlanan Tom Hardy dizisi prömiyeri ile dikkatleri üzerine çekti.

Berfu Özlen
10 Ocak 2017 - 14:30
Yeni Bölüm

Gotik bir atmosfere sahip tarihi dizi Taboo prömiyerini yaptı. Tom Hardy'nin baş rolünde oynadığı yapım ilk bölümü ile büyük beğeni topladığı gibi akıllarda bir çok soru işareti de bıraktı.

17-01/10/1.jpg

Dizinin konusu

Kraliyet İngiltere'sine hoşgeldiniz! Sene 1814 ve karanlık ve yağmurlu Londra'dayız. Kahramanımız ağzı bozuk bir serseri olan James Keziah Delaney.

 

Batan bir köle gemisinden sağ çıkmadığı düşünülen Delaney, babasının ölüm haberinin ardından Londra'ya döner ve sevdiği kadını ve babasının mirasını geri almaya çalışır. Delaney'in en önemli özelliği, karizması değil elbet, kendisi ayrıca çok da iyi bir iş adamı. The East India Company ile babasının ona bıraktığı küçük bir parça toprağın pazarlığını yaptığı sahne bunun bir kanıtı. 

Dizide bir Chaplin!

Dizide Delaney'in üvey kız kardeşi Zilpha'yı Charlie Chaplin'in torunu Oona Chaplin canlandırıyor. Zilpha'nın Delaney ile olan karmaşık ilişkisi ise kafaları karıştırdı.

17-01/10/3.jpg

Henüz ilk bölüm yayınlandığı için bir çok soru işaretini de beraberinde getiren dizi ilerledikçe daha çok merak uyandıracak gibi gözüküyor. Yeni bölümler her Cumartesi BBC'de yayınlanacak. 

17-01/10/2.jpg

Dizi hakkında sizin ilk düşünceleriniz neler? Yorum yapabilir ve yeni gelişmeler için sitemizi takip edebilirsiniz.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin