resim yok
21 Mart 2014 - 09:53
Magazin

Yeni bir aşk mı?

Tardu Flordun önceki gece eğlenmek için Hayal Kahvesi'ndeydi.

Eğlendiği mekandan bir kadın arkadaşıyla çıkan Flordun, bir anda patlayan flaşları görünce şaşkınlık yaşadı.


Yanındaki arkadaşını kapısını açarak taksiye bindiren oyuncu, bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Canan Ergüder hakkındaki soruları yanıtlamadı.

 

AKILLARI KARIŞTIRDI

Ekranların sevilen oyuncusu Tardu Flordun önceki gece eğlenmek için Beyoğlu'ndaki Hayal Kahvesi adlı mekana geldi.

 

GEÇ SAATLERE KADAR EĞLENDİ

Arkadaşları ile birlikte mekana gelen başarılı oyuncu gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi.

Geçtiğimiz yıl ayrıldığı sevgilisi ile Ocak ayında tekrar barışan ve bir daha birlikte görüntülenemeyen ikili akıllara yine mi ayrıldılar? sorularını getirdi.

Uzun süre birliktelik yaşayan ve evlenecekleri beklenirken ani kararla ayrılan ikiliden Canan Ergüder'in ise sevgilisi Tardu Flordun'dan şikayetçi olduğu ortaya çıkmıştı.[reklam]

5 aylık ayrılık döneminden sonra yine devam kararı alan ikilinin ayrı ayrı görüntülenmesi ise ayrılık dedikoduları çıkarttı.

 

RAHATINI BOZMADI

Eğlendiği mekandan arkadaşları ile ayrılan ve içeride bir hayli samimi olduğu bayan arkadaşı ile çıkan Flordun bir anda patlayan flaşları görünce şaşkınlık yaşasa da rahatını bozmadı.

 

SİGARASINI BIRAKMADI!

Yanındaki bayan arkadaşının kapısını açarak taksiye bindiren Tardu Flordun'un ağzından sigara düşürmemesi ise dikkat çekti.

 

MERAK KONUSU

Ünlü oyuncunun aşk hayatında yeni biri olup, olmadığı merak konusu oldu.

 

 

ÜNLÜ İSİMLER O FİLMİN GALASINDA BULUŞTU! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin