resim yok
12 Mayıs 2013 - 00:00

Kanal D'nin ''Cesur ve Güzel'' isimli polisiye dizisinin kadrosu şekillenmeye başladı.

 

Naz Elmas'ın partneri


Yapımcılığını İlker İnanoğlu'nun yaptığı dizinin kadın başrolü Naz Elmas olmuştu.

Naz Elmas'ın partnerini ise bugüne kadar birçok dizide yer alan başarılı oyuncu Tardu Flordun oynayacak.

 

Hangi diziye benziyor?


Ülkemizde sevilerek izlenen Mavi Ay'a benzeyen dizide biri çok cesur ve hafif serseri, diğeri ise daha yapıcı ve sakin iki polisin maceraları ekrana gelecek.

Mavi Ay'ın konusu nasıldı?

Mavi Ay (Moonlighting), eski model Maddie Hayes ile esprili dedektif David Addison'un maceralarını anlatan, Mart 1985 ile Mayıs 1989 arasında ABC televizyonunda toplam 66 bölüm olarak yayınlanmış TV dizisidir.

 

Ne zaman başlıyor?


Cesur ve Güzel, Eylül ayında başlayacak.

Flordun'un kariyeri

Tardu Flordun, 25 Mayıs 1972’de Ankara’da doğdu. Babası ünlü oyuncu Macit Flordun'dur. 1995 yılında Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden 96 puanla en yüksek notla mezun oldu.

[reklam]

1995-1997 yıllarında Ankara Devlet Tiyatroları'nda, 1997-2008 yılları arasında İzmit Şehir Tiyatroları'nda kadrolu oyuncu olarak görev almış "Hamlet" ve "Roberto Zucco" adlı oyunlarda başrol oynamıştır.

Flordun 1998’de Leoparın Kuyruğu adlı sinema filminde Yetkin Dikinciler ve Devrim Nas ile birlikte oynadı. 2000’de başrollerini Berna Laçin ile paylaştığı Evdeki Yabancı adlı diziyle televizyon oyunculuğuna başladı. 2002’de Efsane, Bir Tatlı Huzur ve İki Oda Bir Sinan dizilerinde yer aldı. Camdan Pabuçlar dizisinde de Kahraman karakterini canlandırdı. 2005'de Pınar Altuğ ile baş rolü paylaştıkları Davetsiz Misafir dizisinde ünlü ve çapkın pop star Tarcan rolüyle ekrana geldi.

Türkiye dışında birçok ülkede de izlenen Binbir Gece adlı dizide "Kerem İnceoglu" adlı karakteri canlandırdı. Tek Başımıza adlı dizide Başak Köklükaya ve Ahu Türkpençe ile başrolü paylaştı. 2011'de vizyona giren Türkan Saylan'ın yaşamını konu alan Türkan adlı filmde Saylan'ın oğlu Çağlayan'ı ve Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm filminde Red Kit karakterini canlandırdı.

 

 

NAZ ELMAS'IN YENİ PROJESİ BELLİ OLDU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin