Tarkan'ın uyuşturucu davasındaki cezası belli oldu!

Tarkan'a uyuşturucu tedavisi cezası verildi!

resim yok
27 Aralık 2013 - 11:15
Magazin

Tarkan'a uyuşturucu tedavisi cezası verildi!

Uyuşturucu madde kullanmak suçundan yargılanan Tarkan Tevetoğlu'nun bir yıl boyunca uyuşturucu tedavisi görmesine karar verildi.


Tarkan her 3 haftada bir tedavi edilip edilmediğine ilişkin kontrole gidecek.

 

Tedavisini yaptırmaması halinde şarkıcı Tarkan'ın dava dosyası tekrar ele alınacak ve hakkında 1 yıldan 2 yıla kadar hapis cezası verilebilecek.

 

DURUŞMAYA GELMEDİ

İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesinde şarkıcı Tarkan Tevetoğlu'nun da aralarında bulunduğu 17 sanıklı uyuşturucu davasının karar duruşmasına, sanıklardan Kubilay Keskin ile sanık avukatları katıldı. Tarkan Tevetoğlu ise duruşmaya gelmedi.

 

TALEPLER

Duruşmada son sözleri sorulan sanık Tarkan Tevetoğlu'nun avukatları, müvekkili hakkında etkin pişmanlık hükümlerinin uygulanmasını isteyerek mahkemenin aksi kanaatte olması halinde tedavi uygulanmaksızın sadece denetimli serbestlik hükümlerini uygulamasını talep etti.

Avukatların son beyanlarının alınmasının ardından müzakere ve karar yazılması için duruşmaya ara verildi. Yaklaşık 15 dakika sonra mahkeme salonunun kapısı açıldı ve mahkeme heyeti dosyayı karara bağladığını açıkladı.

 

KARAR NE ÇIKTI?

Uyuşturucu ithal etmek suçundan yargılanan sanık Vedat Aysel'in, hakkında suçlanmasına yeterli delil bulunmaması gerekçe gösterilerek beraatine karar verdi.

Sanıklardan Ö.F.M, Adnan Recep Önsöz ve Fuat Seyhan'ın daha önce aynı eylemlerden yargılandıkları için haklarında yeniden hüküm kurulmasının reddi karara bağlandı.[reklam]

CEZA ALANLAR

Mahkeme heyeti, sanıklar Recep Aytek, Abdulmelik Geniş, Kubilay Keskin, Murat Erdoğan, Tarık Miras, Selman Göknur Şener ve Mehmet Sami Geniş'in 'Uyuşturucu kokin maddesi satmak' ve 'Tedarik etmek' suçlarından 6'şar yıl 3'er ay hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.

Şarkıcı Tarkan Tevetoğlu, Bekir Saraç, Fiona Heriş, Gülperi Erçetingöz, Gökhan Yüzbaşıoğlu ve Özlem Dinler Altun'un uyuşturucu madde kullanmak amacıyla bulundurmak suçlarından haklarında tedavi ve denetimli serbestlik tedbiri uygulanmasına hükmetti.

Böylece, bu sanıklar 1 yıl boyunca uyuşturucu tedavisi görecek. Her 3 haftada bir de tedavi yaptırdıklarına ilişkin kontrole gidecekler.

Eğer tedavilerini aksatırlarsa mahkeme bu sanıklar hakkında davaya devam edileceği ve hüküm kurulacağı bildirildi.

 

 

AJDA PEKKAN'DAN TARKAN'A BİR ÖVGÜ DAHA! DETAYLAR BURADA!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin