Tartışmalı dizi 'Citizen Khan'a 3. sezon onayı!

Citizen Khan'a 3. sezon onayı...

resim yok
03 Aralık 2013 - 16:20
İptal - Onay

BBC One ekranlarında izleyicilerle buluşan 'Citizen Khan' severlere güzel bir haberimiz var!
 

Tartışmalı dizi yola devam ediyor...

 

İşte detaylar:

 

3. SEZON ONAYI

BBC'den Charlotte Moore imzasıyla yapılan resmi duyuruyla kanalın Güney Asya tabanlı ilk aile sitcomu Citizen Khan üçüncü sezon onayını aldı.

 

YENİ SEZON DETAYLARI

Adil Ray ile Anil Gupta & Richard Pinto (The Kumars at No 42, Goodness Gracious Me, The Impressions Show) üçlüsünün senaryosunu kaleme aldıkları ve ilk bölümünün ardından bazı sahneler nedeniyle ülkede yaşayan Müslüman kesimden olumsuz eleştiriler ve tepkiler alan dizinin üçüncü sezonu için 30'ar dakikalık 7 bölüm siparişi verildi.

Dizinin ilk sezonunun altı bölüm, ikinci sezonunun ise yedi bölümden oluştuğunu hatırlatalım.

 

CHRISTMAS ÖZEL

İkinci sezona dahil edilen son bölüm ise Christmas özel bölümü. Bu bölüm 20 Aralık'ta 'A Khan Christmas' ismiyle BBC ekranlarına gelecek.

Üçüncü sezon bölümlerinin 2014 senesinin sonbahar döneminde ekranlara gelmeye başlaması planlanıyor.[reklam]

HİKAYESİ

İngiltere'de Pakistan'lıların başkenti olarak nitelenen Birmingham, Sparkhill bölgesinde yaşayan Pakistan asıllı Khan ailesine odaklanan dizide Mr. Khan ismindeki bir Müslüman cemaat liderinin karısı ile iki kızından oluşan ailesinin başından geçen komik olaylar ekranlara geliyor.

 

YENİ SEZON KADROSU

2014 senesi içerisinde ekranlara geri dönecek dizide Mr. Khan karakterine hayat veren ortak yaratıcılardan Adil Ray, Shobu Kapoor (Mrs. Khan), ailenin kızlarını oynayan Maya Sondhi (Shazia Khan) ve Bhavna Limbachia (Alia Khan) ve Shazia'nın nişanlısı Amjad'ı canlandıran Abdullah Afzal gibi isimler dizinin üçüncü sezonunda da ana oyuncu kadrosunu oluşturacaklar.

Citizen Khan'ın üçüncü sezon bölümleri, ilk iki sezonda olduğu gibi yine Birmingham'da ve MediaCity Salford'da canlı stüdyo seyircisi önünde çekilmeye devam edecek.

 


 

  1. HANNIBAL'IN YILDIZI HUGH DANCY HAKKINDA BİLMEDİĞİNİZ 5 ŞEY BURADA!
     

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin