resim yok
20 Temmuz 2010 - 00:00

Komşularının manidar bakışlarından rahatsız olan Berrak Tüzünataç evini değiştiriyor. Şahan Gökbakar'la terastaki öpüşme görüntüleri Berrak Tüzünataç'ı evinden soğuttu. Şahan Gökbakar'la evinin terasında görüntülenmesinin ardından Berrak Tüzünataç özel hayatıyla ilgili yeni kararlar aldı. Berrak Tüzünataç ilk olarak paparraziler tarafından defişre olan, kiracı olarak oturduğu evini değiştirmeye karar verdi. Beşiktaş'taki deniz manzaralı evini taşımayı düşünen ünlü oyuncunun komşularının bakışlarından rahatsız olduğu öğrenildi. Berrak Tüzünataç daha önce de Cihangir'deki evini paparazziler yüzünden değiştirmek zorunda kalmıştı. Evinde çıplak dolaştığı ve komşularının bu durumdan şikayetçi olduğu yolunda ortaya atılan bir iddiada evinin adresi de yer alınca Berrak Tüzünataç iki sene önce Beşiktaş'a taşınmıştı. Ancak genç yıldız, burada da istediği huzuru bulamadı. Şimdilerde sıkıntılı günler yaşayan, en yakın arkadaşıyla bile konuşmayan Berrak Tüzünataç'ın, radikal kararlar aldığı öğrenildi. Ünlü oyuncunun özellikle Şahan Gökbakar konusunda hiç bir soruya yanıt vermeyeceği öne sürüldü.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin