resim yok
06 Kasım 2010 - 00:00

Mersin'de bir mağaza açılışına katılan Kıvanç Tatlıtuğ izdihama yol açtı. Çoğunluğu genç kız iki bin kişi, Kıvanç Tatlıtuğ'a dokunabilmek için birbirleri ile yarıştı. Platin Mega Store'un açılışına katılan Kıvanç Tatlıtuğ'u görmek isteyen Mersinliler mağazaya adeta akın etti. Aşırı kalabalık nedeni ile özel güvenlik görevlilerinin yanı sıra polis de açılışta önlem aldı, cadde araç trafiğine kapandı. Kıvanç Tatlıtuğ'un mağazaya gelmesiyle hareketlenen çoğunluğu genç kız iki bin kişi, izdihama neden oldu. Güvenliği sağlamaya çalışan özel güvenlikçiler zor anlar yaşadı. Yoğunluk ve izdiham nedeniyle konuşmalarını yapılamadığı açılış sonrası özel güvenlik görevlileri, Kıvanç Tatlıtuğ'u mağazadan güçlük ile çıkardı. Açılışın ardından Hüseyin Karadayı çaldığı müzikler ile gençleri coştururken, mağaza önüne getirilen bir vincin halatının yardımıyla bungee jumping de yapıldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin