resim yok
19 Mayıs 2012 - 00:00

 

Kıvanç Tatlıtuğ ‘Magnum’ reklamının yeni yıldızı oldu, haberleri ve birlikte rol aldığı Fransız mankenin onun tevazusu ve hayranlarının gösterdiği ilgi karşısında sanatçının tutumu hakkındaki açıklamalarını gazetelerde okumuşsunuzdur. Ama o haberlerde göremediğiniz önemli bir şey daha var Hayalet’inizin gözünden kaçmayan.
Gerçek sanatçı farkı!
Reklam çekimlerinin ‘kamera arkası’nda Kıvanç Tatlıtuğ’u dikkatle izledim. Fransız model Florence Eugene çok güzel bir kadın, seksi yüzü ve vücuduyla her erkeğin beğeneceği kadar etkileyici ki hele de uzun saatler boyu burun burunaysanız bu etkilenme çok daha kolay olur. Kaldı ki kadın çekimlerde ‘gördüğüm en yakışıklı erkeklerden biri’ dediği Kıvanç Tatlıtuğ’a açıkça pas veriyor, hatta ‘asılıyor’ da diyebiliriz.
Ama işte orada Tatlıtuğ ‘kendisini farklı yapan’ özelliklerinden birini ortaya koyarak ve beraber olduğu Azra Akın’ı da üzmeyecek şekilde dikkatini, özenini göstererek aynı zamanda gerçek bir profesyonel gibi davranıyor. Kadının “Bütün gün onunla burada oturup sohbet edebilirim” benzeri sözlerine gayet ‘cool’ bir gülümsemeyle karşılık veriyor.
 
Tüm kadınlar adına ‘helal olsun’
Türkiye’de artık erkeklerin çoğunun ilişkilerine saygı göstermediği, her kadını aynı kefeye koyduğu ve hele ‘ünlü’ olmuşsa bunun fırsatlarından sonuna kadar yararlandığı bir acayip dönemde Kıvanç Tatlıtuğ’un kendine ve sevgilisine gösterdiği saygıyı alkışlıyorum. Tüm kadınlar adına da yapıyorum bunu.. Helal olsun Kıvanç’a, istese her an onun için yeni bir ilişki fırsatı çıkabilir ama ‘karakter’in önemini diğer erkeklere gösterdi!
 
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin