resim yok
07 Aralık 2011 - 00:00

 

Sema Şimşek-Burak Hakkı çifti boşanıyor. Hakkı, “Tatsız bir şey ama boşanacağımız doğru” dedi.
10 yıl önce nikah masasına oturan ve şov dünyasının örnek çiftlerinden kabul edilen Sema Şimşek Hakkı- Burak Hakkı çifti yollarını ayırdı. Bu evlilikten Rüzgar adını verdikleri bir de çocukları olan çift, boşanma kararı aldı. Geçen temmuzdan beri evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaştığı yönünde haberler çıkan ama dedikoduları her seferinde yalanlayan Hakkı, bu kez boşanma haberini doğruladı. Ayrılmayı eşinin istediğini belirten Burak Hakkı, “Evet boşanıyoruz. Bir tatsızlık oldu ve buna karar verdik. Ama davayı açan ben değilim. Bu konuda çok fazla konuşmak istemiyorum, nedenlerini kimse sormasın. Her evlilikte olabilecek şeyler. Moralim elbette bozuk. Konuşacak durumda değilim, son derece üzgünüm” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin