Tecavüzcü Coşkun'a şok!

'Tecavüzcü Coşkun'a şok!

resim yok
21 Ekim 2014 - 16:13
Magazin

'Tecavüzcü Coşkun'a şok!

Türk sinemasının 'Tecavüzcü Coşkun'u olarak tanınan Coşkun Göğen, Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne davet edilmediğini söyledi.


Türk sinemasının 52 yıllık sanatçısı, 'Tecavüzcü Coşkun' olarak tanınan Coşkun Göğen, 25 yıldır ilk defa Antalya  Altın Portakal Film Festivali'ne katılmadı.

 

ŞAŞKIN!

Festivale neden katılmadığıyla ilgili soruya ''Katılmadım, çünkü  davet edilmedim. Şoktayım. Üstelik Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel aynı zamanda arkadaşımdır'' karşılığını veren Coşkun Göğen, ters kroşe yediğini söyledi.

 

'25 YILDIR ANTALYALIYIM'

Kendisinin  Altın Portakal Film Festivali'nden daha eski bir sanatçı olduğuna dikkati çeken Göğen, ''Ben 52 yıllık sinema sanatçısıyım. 1989 yılından bu yana Antalya'da yaşıyorum. Antalyaspor'un amigoluğunu da yapıyorum.

 

1989 yılından bu yıla kadar tam 25 yıldır da kesintisiz olarak her yıl  Altın Portakal Film Festivali'ne katıldım.[reklam]

Ama bu yıl bilmediğim bir nedenle davet edilmedim. Şoke oldum. Sadece ben değil, birçok sinemacı arkadaşım da şoke oldu'' diye konuştu.

 

'ALTIN PORTAKAL SİYASET ÜSTÜDÜR'

Festivalde en fazla ilgi gören sanatçıların başında geldiğini aktaran Coşkun Göğen, ''Ben de hayranlarımla bir araya gelmek isterdim. Bunun için çok üzgünüm'' dedi. 

 

Davet edilmediği için bu yılki festivale katılamadığını söyleyen Göğen;

 

''Ben Altın Portakal'ı siyaset üstü gören bir sanatçıyım. Bu nedenle belediyeyi hangi siyasi parti kazanırsa kazansın ideolojik bir ayrım gözetmeden festivale katıldım" diye konuştu.

 

 

'KADİM DOSTUM' DİZİSİNE SERT TEPKİ!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin