Teen Wolf yıldızı Tyler Posey yeni dizisini buldu

Teen Wolf'un Scott McCall'ı olarak bildiğimiz Tyler Posey sıradaki dizisini buldu: Jane the Virgin.

Volkan Küçükel
06 Nisan 2017 - 14:23
Gündem

Teen Wolf'un Scott McCall'ı olarak bildiğimiz Tyler Posey sıradaki dizisini buldu!

TYLER POSEY "JANE THE VIRGIN"DE!

Aktör, The CW kanalının Jane the Virgin dizisinin oyuncu kadrosuna tekrar eden bir rolle dahil oldu. Peki aktörü dizide nasıl bir rolle izleyeceğiz?

Şimdilik duyduğumuz pek bir ayrıntı yok ancak Posey'in, Jane'in geçmişinden gelen biri olarak hikayeye dahil olacağı belirtiliyor.

İLK AŞKI MI? YOKSA...

Potansiyel bir sevgili adayı mı? Ya da gizemli ilk büyük aşkı mı? Bunu hep birlikte göreceğiz.

Posey'in karakteri ilk olarak dizinin 22 Mayıs'ta ekranlara gelecek olan üçüncü sezon finalinde görünecek. Karakter, dördüncü sezonda da hikayede yer almaya devam edecek.

17-04/06/jane-the-virgin.jpg

POSEY'İN KARİYERİ

26 yaşındaki Tyler Posey'i büyük finaline hazırlanan MTV'nin popüler gençlik dizisi Teen Wolf'ta izlemeye devam ediyoruz. Aktör, bu yaz ekranlara gelecek bir Teen Wolf bölümünde ilk yönetmenlik denemesini de gerçekleştirmiş olacak.

Disney Channel'ın Elena of Avalor'unda Prens Alonso'nun sesi olarak da duyduğumuz Posey yakın zamanda korku-komedi türündeki Yoga Hosers flminde de karşımıza çıkmıştı.

17-04/06/tweet-1.png

17-04/06/tweet-2.png

Gina Rodriguez (Jane), Justin Baldoni (Rafael), Brett Dier (Michael), Andrea Navedo (Xiomara), Yael Grobglas (Petra), Ivonne Coll (Alba) ve Jaime Camil (Rogelio) gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Jane the Virgin; CBS Television Studios ve Warner Bros. Television ortak yapımcılığında hazırlanıyor.

Geçtiğimiz haftalarda yayıncı kanal The CW'den dördüncü sezon onayını kapan Jane the Virgin, 24 Nisan'da kaldığı yerden devam edecek.

"Jane the Virgin" 3. sezon 16. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin