Teen Wolf'a 5. sezon onayı!

Teen Wolf severlere müjde!

resim yok
25 Temmuz 2014 - 16:50
İptal - Onay

Teen Wolf hayranlarına müjdeli haber1

MTV'nin hit dizisi Teen Wolf yeni sezon onayını kaptı...


Şu sıralar dizi dünyasının kalbinin attığı ve her gün farklı dizilerden haberlerin çıktığı San Diego Comic-Con organizasyonunun geçtiğimiz günkü konuklarından birisi de Teen Wolf ekibiydi.

 

5. SEZON ONAYI!

Burada yapılan açıklamaya göre dizi 5. sezon onayını aldı.

 

SEZON BİLGİLERİ

Yeni sezona dair ilk detaylar ise şöyle:

 

20 YENİ BÖLÜM

* Dizinin showrunner'ı Jeff Davis'in vermiş olduğu bilgiye göre beşinci sezon 20 bölümden oluşacak.

* Sezon iki parçadan oluşacak. Hatırlanacağı üzere üçüncü sezon için 24 bölümlük sipariş verilmişti ve bu bölümler aynı şekilde iki parçaya bölünerek izleyicilere sunulmuştu. Bölümlerin yarısı yaz döneminde, kalan yarısı ise kış döneminde ekranlara gelmişti. Yeni sezonun yayınlanma biçimi de buna benzer olacak.[reklam]

* Devam etmekte olan dördüncü sezonda oyuncu kadrosuna dahil olan Dylan Sprayberry, beşinci sezonda daha fazla karşımıza çıkacak.

Scott McCall (Tyler Posey) adında bir lise öğrencisinin ormanda dolaşırken bir kurt adam ısırılması sonucu yaşadıklarını anlatan MTV'nin sevilen ve büyük ilgi gören doğaüstü draması 'Teen Wolf'un beşinci sezonu bakalım neler getirecek...

 

KİMLER PANELE KATILDI?

Bu arada yeni sezon onayının duyurulduğu panele katılan isimler şöyleydi:

 

Oyuncu kadrosunun sevilen isimlerinden Tyler Posey, Dylan O'Brien, Tyler Hoechlin, Holland Roden, Shelley Hennig,  Dylan Sprayberry ve uygulayıcı yapımcı Jeff Davis.


 

GAME OF THRONES'UN HANGİ YILDIZI RESURRECTON'A KATILDI?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin