resim yok
03 Ağustos 2012 - 00:00

Burcu Kara ile Buğra Gülsoy’un 1 yıl süren evliliği dün sabah tek celsede bitti

 Geçen yıl temmuz ayında evlenen çiftin ayrılığı Gülsoy’un geçen nisan ayında evini terk edip ve Maçka’da ev tutmasıyla ortaya çıkmıştı. Eşinin sürekli kendisini yönetmeye ve davranışlarını değiştirmeye çalıştığından şikayetçi olan Gülsoy, boşanmak istediğini de cep telefonu mesajıyla eşine iletti. Kara da eşinin evlilikle ilgili sorumluluklarını yerine getirmediğini, ağır kusurları olduğunu, evi terk ettiğini belirterek önceki ay boşanma davası açtı. Çift, kağıt üzerinde 1 yıl süren evliliklerini bu sabah Küçükçekmece Adliyesi Nöbetçi Aile Mahkemesi’nde noktaladı. Kara, boşandığını twitter’dan “Bitti! Bunun için şükredeceğimi hiç hayal etmemiştim” yorumunu yaparak duyurdu.


 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin