Tek hayali Kurtlar Vadisi'nde rol almak!

Uğur Acar 'Kurtlar Vadisi'nde oynamak istiyor...

resim yok
26 Aralık 2013 - 15:23
Magazin

Uğur Acar 'Kurtlar Vadisi'nde oynamak istiyor

Uğur Acar: ''Tek hayalim Kurtlar Vadisi dizisinde bir bölüm de olsa oynamak.''


Türkiye'nin yüz nakli yapılan kişiler, 2014'ün sağlık, mutluluk ve hayallerinin gerçekleşeceği bir yıl olarak geçmesini temenni etti.

Akdeniz Üniversitesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibince yüz nakli yapılan Uğur Acar, Turan Çolak, Recep Sert ve Salih Üslün, hastane bahçesinde gazetecilerle bir araya geldi.

 

UĞUR ACAR'DAN YENİ YIL DİLEĞİ

Türkiye'nin ilk yüz nakli yapılan Uğur Acar, yeni yüzüyle 21 Ocak 2014'te ikinci yılını dolduracağını belirterek, şu anda sağlığının yerinde olduğunu, büyük riskli dönemleri atlattıklarını söyledi.

Diğer arkadaşlarının da kısa sürede sağlıklarına kavuşmaları temennisinde bulunan Acar;

"2014 yılı inşallah hem arkadaşlarım hem de Türkiye için hayırlı olur, hepimiz için mutlu geçer" dedi.

 

"TEK HAYALİM KURTLAR VADİSİ DİZİSİNDE OYNAMAK"

Nakil olduğu dönemlerde filmde ya da reklamlarda oynamak istediği yönünde haberler yapıldığını hatırlatan Acar, şu ana kadar hiçbir teklif almadığını kaydetti.

Film ya da reklam tekliflerine açık olduğunu yineleyen Acar;

"İnşallah 2014'te benimle görüşürler, reklam ya da bir filmde oynamak isterim.

Özellikle Kurtlar Vadisi'ni ilk bölümünden bu yana izliyorum.

Tek hayalim Kurtlar Vadisi dizisinde bir bölüm de olsa oynamak" diye konuştu.[reklam]

Cep telefonunda bile Kurtlar Vadisi dizisinin müziğinin çaldığını dile getiren Acar, bu hayalinin 2014 yılında gerçekleşmesini diledi.

 

SAĞLIK-MUTLULUK DİLEDİLER

Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde ikinci yüz nakli yapılan Turan Çolak da 2013 yılbaşının onun için en güzel yılbaşı olduğunu kaydetti. Yeni yüzüyle hayatının tamamen değiştiğini vurgulayan Çolak, daha önce çekingen, zorlu bir hayat yaşadığını, şimdi ise 2013 yılının nasıl geçtiğini bile anlamadığını ifade etti.

Kendisine organ bağışında bulunan aileye teşekkür eden Çolak;

"Onların sayesinde bugün bu haldeyim, hayallerimi gerçekleştiriyorum. Hocalarıma da teşekkür ediyorum. 2014'ün sağlık, mutluluk dolu bir yıl olmasını bekliyorum" dedi.

Yeni yıla yeni yüzleriyle girecek olan ve konuşmakta zorluk yaşayan Recep Sert ile Salih Üslün de el işaretleriyle mutlu olduklarını dile getirdi.

 

 

2013'ÜN BASINDA EN ÇOK KONUŞULAN DİZİLERİ BELLİ OLDU! DETAYLAR BURADA!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin