resim yok
09 Nisan 2011 - 00:00

 

Yakında Kanal D'de ekranlarında başlayacak 'Üsküdar'a Giderken' dizisi, türlü borçlar ve sıkıntılarla birbirine yabancılaşan aile fertlerinin yaşama tutunma hikayesini anlatıyor

 

Başrollerini Erkan Can, Erdal Tosun, Funda Postacı ve Tülin Özen'in oynadığı dizinin yönetmenliğini Selçuk Aydemir yapıyor. Dizinin senaryosu da Aydemir’e ait. Fedakar bir anne, hayalperest bir baba ve çocuklarının hayatlarını anlatan bir aile dizisi ‘Üsküdar'a Giderken'. Türlü borçlar,  sıkıntılar ve iflasla birbirinden kopan aile fertleri, aynı evin içinde birer yabancı olmuştur.

Erdem, mutluluk getirir
 

Çocuklardan Ayşe, başından mutsuz bir evlilik geçmiş, 30'lu yaşlarda bir genç kadındır. Evdeki tatsızlık, küçük kardeş Erdem’in eğitim almak üzere gittiği İngiltere’den dönmesiyle sona erer. “Anasının kuzusu” olarak tanımlansa da 26 yaşındaki Erdem, babasına benzeyen, çocuk kalabilmiş bir gençtir. 
Tekrar mutlu bir aile olma süreci boyunca karakterler; zayıflıklarını, korkularını, hayal    kırıklıklarını geride bırakacak ve birbirlerinden güç alarak mutlu olmayı öğrenecekler. Bu süreçte hayatlarını renklendiren dostları da onları yalnız bırakmayacak.  


ÜSKÜDAR'A GİDERKEN
Yapım: Kerki Gösteri Hizmetleri ve Organizasyon
Yapımcı: Turgut Kerki-Erdal Tosun
İdari Yapımcı: Fc İstanbul  (Birol Akbaba-Seyhan Kaya)
Yönetmen: Selçuk Aydemir
Senaryo: Selçuk Aydemir
Sanat Yönetmeni: Yaşar Kartoğlu
Müzik: Kerem Çakıroğlu
Görüntü Yönetmeni: Gökmen Tosun
Oyuncular: Funda Postacı (Anne), Erkan Can (Baba),Tülin Özen (Ayşe), Erdal Tosun (Yavuz), Murat Cimcir (Oğuz), Öner Erkan (Erdem), Reha Özcan (Berber Bürge), Berrin Arısoy(Asuman Hala), Murat Sarı (Nargileci)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin