Tekrar nikah masasına oturuyor

Kiralık Aşk dizisinin Yasemin'i Sinem Öztürk kalbini ünlü bir reklamcıya kaptırdı. Yıldırım aşkına tutulan güzel oyuncu mayıs ayında yeniden nikâh masasına oturacak. Sinem Öztürk, Kiralık Aşk tatile girdiği zaman nikah masasına oturacak.

resim yok
04 Nisan 2016 - 14:55
Magazin

Güzel oyuncu Sinem Öztürk yeniden nikâh masasına oturacak. Rol aldığı dizide çalışırken tanıştığı görüntü yönetmeni Bekir Toplar'dan bir ay önce ayrılan Sinem Öztürk, yıldırım aşkına tutuldu. Ayrıldıktan bir hafta sonra ünlü bir reklamcıya âşık olan güzel oyuncu, üç gün içinde evlilik kararı aldı.

16-04/04/mayista-dugun-var.jpg

MAYISTA DÜĞÜN VAR

Nikah için gün almaya çalışan çift, dizilerin tatile girdiği mayıs sonunda karar kıldı. Bugüne kadar iki kez evlenen oyuncu daha önce verdiği röportajda evlilikle ilgili, "Sadece evlenmiş olmak veya çocuk için asla evlenmem. Mantık evliliğine çok karşıyım. Aşk evliliği olmalı." demişti.

16-04/04/sinem-ozturk.jpg

Sinem Öztürk kimdir?

Tam ismi ile Gözde Sinem Öztürk, 9 Ocak 1985 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Bölümü okudu. Toplamda 26 kısa metrajlı film, 8 kısa filmde oynadı. Şu an Kiralık Aşk dizisinde Yasemin karakterini canlandırıyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin