resim yok
30 Mayıs 2006 - 00:00

Televizyon eleştirmenleri Milliyet Televizyon için seçti. En sahici aşk "Hırsız- Polis"teki çıktı. Aslında hepsininki senaryo aşkı… Ama gel gör ki izleyenlere göre durum çok farklı... Yazılan senaryoya uygun olarak seçilen oyuncular, hikayenin ruhuna uygun çekimler, montaj ve kurgu ile son zamanlarda aşk dizilerinin vazgeçilmezi haline gelen müzik ve şarkılar sayesinde izleyenler de onlarla birlikte aşk acısı çekiyor, onlarla birlikte dertleniyorlar. Her gün ekran karşısına geçen milyonların büyük bir tutkuyla izlediği bu dizi aşklarından en inandırıcı - sahici olan, birbirlerine en çok yakışan çift hangisi? Bu soruyu işleri televizyon izleyip bazen seyircilerin gözüne batanları, bazen de gözlerden kaçanları yazmak olan televizyon eleştirmenlerine sorduk. Yüksek reytingli dizilerden 10 tanesinin aşıklarını belirleyip TV eleştirmenlerinden 1'den 10'a kadar not ya da puan vermelerini istedik. Televizyon eleştirmenlerinden yaptıkları değerlendirmeye ilişkin görüşler de aldık. Sayfadaki tablodan da anlaşılacağı gibi ortaya ilginç sonuçlar çıktı. Aynı anketi bir başka grupla yapılması halinde de ortaya bambaşka bir sonuç çıkabilir. Bir eleştirmenin "En yakışan çift" olarak görüp 10 puan verdiğine bir diğer eleştirmenin "Birbirlerine hiç de yakışmıyorlar" deyip 1 puan vermesi yapımcıdan çok "gönül castı"nın da ne kadar önemli olduğunun göstergesi. Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu, en yüksek puan verdiği "Mavi & Çınar" ikilisi için "Onlar benim tek favorim" dedi. Sabah'ın TV eleştirmeni Yüksel Aytuğ, dizi aşıklarına not verirken kendisini etkileyenleri şöyle açıkladı : "Hırsız - Polis dizisinde Özlem Düvencioğlu ile Timuçin Esen'in kontra karakterleri canlandırmalarına rağmen, elmanın iki yarısı gibi duruşlarını çok sevdim. İkisi de gözleriyle oynayan oyuncular. Birbirlerine baktıklarında gerçekten de aralarında müthiş bir sevgi alışverişi varmış gibi algılıyorum. Mavi'nin 'dişi' bir tavır koymamasına rağmen Çınar'ı bu denli etkilemesi aşkın büyüsünü anlatmaya yetiyor. 'Şöhret'te ise Ahu Türkpençe'nin karşısında gözlerim daha güçlü, daha karizmatik bir erkek tipi arıyor. Murat Ünalmış bu haliyle sanki Ahu'yu taşıyamıyormuş gibi bir izlenim ediniyorum."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin