The Alienist dizisinde bizi neler bekliyor?

Caleb Carr'ın çok satan romanına dayalı olarak hazırlanan psikolojik gerilim türündeki The Alienist'in hikayesi 1986'nın New York'unda geçiyor.

Volkan Küçükel
24 Mart 2017 - 14:39
Gündem

TNT'nin uzun süredir gündemde olan ancak başlangıcı için 2017'nin sonlarını beklemek zorunda olduğumuz dizisi The Alienist'in oyuncu kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor.

Falk Hentschel (Transcendance, White House Down) tekrar eden bir rolle dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan en yeni isim oldu.

"THE ALIENIST" KONUSU

Caleb Carr'ın çok satan romanına dayalı olarak hazırlanan psikolojik gerilim türündeki dizinin hikayesi 1986'nın New York'unda geçiyor.

17-03/24/daniel-bruhl.jpg

Şehirde meydana gelen bir dizi korkunç cinayetin ardından yeni atanan polis komiseri Theodore Roosevelt; ruhbilimci olarak tanınan suç psikoloğu Dr. Laszlo Kreizler (Daniel Brühl) ve gazete illüstratörü John Moore (Luke Evans) ikilisinden soruşturmayı gizli olarak yürütme konusunda yardım ister.

HENTSCHEL'İN ROLÜNÜN DETAYLARI

Hentschel dizide Biff Ellison karakterine hayat verecek. Biff, New York'ta yasadışı randevu evleri ve barlar çalıştıran bir çete lideri.

17-03/24/falk-hentschel.jpg

32 yaşındaki aktör dizi dünyasında son olarak DC's Legends Of Tomorrow'da (Carter Hall/Hawkman) karşımıza çıktı. Reckless dizisindeki Arliss Fulton karakteriyle de hatırlayabileceğimiz oyuncu ayrıca Agents of S.H.I.E.L.D. (Marcus Scarlotti), Revenge (Gregor Hoffman) ve NCIS: Los Angeles (Bradford Harris Elgin) gibi dizilerde konuk oyuncu olarak rol almıştı.

17-03/24/dakota-fanning.jpg

THE ALIENIST'İN OYUNCU KADROSUNDA BAŞKA KİMLER VAR?

İlk sezonu için 10 bölümlük sipariş verilen The Alientist'in oyuncu kadrosunda Daniel Brühl, Luke Evans gibi isimlerin dışında Emanuela Postacchini (Third Person), Dakota Fanning, Ted Levine, Antonio Magro, Robert Wisdom, Q'orianka Kilcher, Matt Lintz, Matthew Shear (Mistress America), Douglas Smith ve Sean Astin gibi isimler rol alıyor.

MUTFAKTAKİ İSİMLER

Paramount Television ve Turner's Studio T. Production ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin çekimlerine Budapeşte'de devam ediliyor.

BAFTA adaylığı bulunan Jakob Verbruggen'in (Black Mirror) birden fazla bölümünde yönetmen koltuğunda oturacağı dizide Cary Fukunaga (True Detective), Eric Roth (Forrest Gump), Hossein Amini (Drive), Steve Golin ve Rosalie Swedlin gibi isimler yürütücü yapımcı kadrosunda bulunuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin