The Arrangement 2. sezona Jacob Artist katıldı!

Glee'nin Jake Puckerman'ı olarak bildiğimiz Jacob Artist, The Arrangement'in yeni sezon oyuncu kadrosuna tekrar eden bir rolle dahil oldu.

Volkan Küçükel
12 Eylül 2017 - 01:36
Gündem

E! kanalının popüler dizisi "The Arrangement"in 2. sezonu öncesi oyuncu kadrosundan yeni bir haber geldi.

Glee'nin Jake Puckerman'ı olarak bildiğimiz, yakın dönemde Quantico dizisinde karşımıza çıkan aktör Jacob Artist, The Arrangement'in yeni sezon oyuncu kadrosuna tekrar eden bir rolle dahil oldu.

"THE ARRANGEMENT" KONUSU

Universal Cable Productions ve Emmy ödüllü yazar/yapımcı Jonathan Abrahams'ın (Mad Men) elinden çıkan; Josh Henderson, Christine Evangelista, Lexa Doig ve Michael Vartan gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizi; şöhretin karanlık tarafını ortaya koyan bir Hollywood aşk hikayesini ve Hollywood'un kapalı kapılar ardındaki sırlarını ekranlara yansıtıyor.

ARTIST'İN ROLÜNÜN DETAYLARI

Jacob Artist dizide keskin bir mizah anlayışının yanında karanlık bir tarafı da bulunan büyüleyici genç adam Wes Blaker karakteriyle hikayeye dahil olacak.

17-09/12/jacob-artist-glee.jpg

En iyi olarak Glee dizisinde Marley Rose'un sevgilisi Jake Puckerman rolüyle tanınan Artist, yakın dönemde ABC'nin ajan draması Quantico'da Brandon Fletcher karakteriyle karşımıza çıkmıştı.

Aktör yakın dönemde Brant Sersen'in yönetmenliğini üstlendiği korku filmi Party Crashers ve John Cusack'lı gerilim filmi Blood Money'de de boy gösterecek.

THE ARRANGEMENT 2. SEZONUN YENİ YÜZLERİ

Dizinin yeni sezon oyuncu kadrosuna daha önceden Ruffin Prentiss (Elementary) ve Garcelle Beauvais (Spider Man: Homecoming) de katılmıştı.

10 bölümlük ilk sezonuyla Mart-Nisan 2017 aralığında ekranlara gelen The Arrangement'in 2. sezonu da 10 bölümden oluşacak.

17-09/12/the-arrangement-poster.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin