The Assassination Of Gianni Versace: American Crime Story'den ilk fragman yayında!

Versace cinayetini işleyecek American Crime Story'nin 2. sezonu için ilk resmi uzun fragman yayınlandı.

Volkan Küçükel
15 Kasım 2017 - 13:06
Gündem

İlk sezonuyla eleştirmenlerin gözdesi olan ve ödül canavarına dönüşen FX dizisi American Crime Story'nin 2. sezonu için ilk resmi uzun fragman yayınlandı.

"THE ASSASSINATION OF GIANNI VERSACE" KONUSU 

"The People v. O. J. Simpson" isimli birinci sezonunda O. J. Simpson cinayet davasını konu edinen dizi, 2. sezonunda "The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story" etiketiyle ünlü İtalyan moda tasarımcısı Gianni Versace cinayetini konu edinecek

Dünyaca ünlü modacı Versace, Haziran 1997'de yürüyüşe çıktığı bir gün Miami Beach, Florida'da Andrew Cunanan tarafından silahla vurularak öldürülmüştü. Beş homoseksüeli de öldürmüş seri katil ve uyuşturucuya bulaşmış biri olan Cunanan, cinayeti gerçekleştirdikten kısa bir süre sonra intihar etmişti. İşte sezonun ana teması bu hikaye olacak.

17-11/15/versace.jpg

YILDIZLAR GEÇİDİ

Darren Criss'i Andrew Cunanan rolünde izlerken; Versace'ye Edgar Ramirez hayat verecek. Hollywood'ın yıldız oyuncularından Penelope Cruz ise Versace'nin kız kardeşi Donatella Versace rolüyle karşımızda olacak.

Versace'nin erkek arkadaşı Antonio D'Amico karakteriyle ünlü şarkıcı Ricky Martin, Annaleigh Ashford, Max Greenfield, Finn Wittrock ve Nico Evers-Swindell'ın da rol aldığı American Crime Story'nin yeni sezonunda Ryan Murphy, Nina Jacobson ve Brad Simpson ile birlikte Brad Falchuk, Alexis Martin Woodall, Dan Minahan ve Tom Rob Smith gibi isimler yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyor.

İLGİLİ İÇERİK

American Crime Story'nin yaratıcıları Scott Alexander ve Larry Karaszewski ikilisi yeni sezon künyesinde yer almıyorlar.

17-11/15/acs-2-sezon.jpg

Smith senaryoyu kaleme alan isim olurken, Murphy sezonun açılış bölümünün yönetmen koltuğunda oturuyor.

THE ASSASSINATION OF GIANNI VERSACE: AMERICAN CRIME STORY NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Fox 21 Television Studios ve FX Productions ortak yapımcılığında hazırlanan "The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story" 17 Ocak Çarşamba akşamı FX ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

"The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin