The Big Bang Theory'nin spinoff dizisi geliyor!

CBS ve Warner Bros. TV, genç Sheldon Cooper'ın ana karakter olacağı yeni bir dizinin çalışmalarına başladı.

Volkan Küçükel
08 Kasım 2016 - 08:00
Magazin

"Bazinga!" CBS'in çok izlenen dizisi The Big Bang Theory'nin spinoff dizisi yolda!

CBS ve Warner Bros. TV, genç Sheldon Cooper'ın ana karakter olacağı yeni bir dizinin çalışmalarına başladı.

THE BING BANG THEORY SPINOFF DİZİSİ YOLDA!

Variety'nin haberine göre The Big Bang Theory'nin yapımcıları CBS ve Warner Bros. TV söz konusu spinoff projesi için senaryo çalışmalarına başladı ve senaryo siparişinin resmileşmesinin yakın olduğu söyleniyor.

Texas'ta büyüyen genç Sheldon'ı merkezine alacak dizide karakteri yetişkin Sheldon'a hayat veren Jim Parsons canlandırmayacak ancak kendisi Bing Bang'ın ortak yaratıcısı Chuck Lorre ve şimdiki showrunner Steve Molero ile birlikte projenin uygulayıcı yapımcılığını yürütecek. Bu ekibe dizinin yaratıcılarından Bill Prady'nin de eklenmesi bekleniyor.

DİZİNİN HİKAYESİ

Molaro'nun hikayesini kaleme alacağı dizi nevi şahsına münhasır, kuruntulu bir dahi olan Sheldon'ın Texas'taki büyüme sürecini gözler önüne serecek. Bilindiği üzere The Big Bang Theory'de Sheldon'ın renkli ailesi ve ergenlik dönemlerine sıklıkla göndermeler yapılmakta.

16-11/08/sheldon-cooper.jpg

Dizinin hikayesinin geçmiş dönemde geçeceğinden dolayı The Big Bang Theory'nin mevcut oyuncu kadrosundan herhangi birinin bu yeni projenin ana oyuncu kadrosunda rol alması beklenmiyor. Ancak olası bir konuk oyunculuk için kapılar açık gibi. Sheldon'ın annesi rolüyle Emmy'de komedi kategorisinde en iyi kadın konuk oyuncu adaylığı kazanmış olan Laurie Metcalf, bu yeni projenin hayata geçmesi halinde bir ihtimal aynı rolle karşımızda olabilir.

HENÜZ SENARYO AŞAMASINDA

Big Bang fanlarını oldukça heyecanlandıran bir gelişme olsa da bu prequel dizinin henüz çok erken aşamalarda olduğunu belirtmek gerek. Henüz senaryo geliştirme çalışmalarına yeni başlandı. The Big Bang Theory'nin mevcut başarısının ardından bu yeni dizi projesinden beklentilerin çok yüksek olacağı muhakkak.

CBS ve Warner Bros. TV cephesinden şimdilik herhangi bir yorumun gelmediği projenin The Big Bang Theory'den daha düşük bütçeli bir yapım olmasının ve aynı zamanda dizinin oturmuş hayran kitlesinden faydalanılmasının planlandığı da belirtiliyor.

Sheldon merkezli yeni bir dizi düşüncesini nasıl buluyorsunuz? Sizce genç Sheldon'ı kim canlandırmalı?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin