The Blacklist 2. sezon onayını aldı!

The Blacklist'e 2. sezon onayı!

resim yok
04 Aralık 2013 - 16:27
İptal - Onay

Senenin flaş ulusal kanal dizilerinden The Blacklist takipçilerinin bir süredir beklediği haber sonunda geldi!

 

İşte detaylar!

 

''Dünyanın en çok aranan suçlusu gizemli bir şekilde teslim olur ve birlikte çalıştığı herkesin ismini vermeyi teklif eder...''

 

YENİ SEZON ONAYI

The Blacklist takipçilerine müjdeli haber! NBC'nin bu sezon ekranlara getirmeye başladığı The Blacklist, yayıncı kanal NBC'den yapılan resmi duyuruyla 2. sezon onayını aldı.

 

YENİ SEZON DETAYLARI

İşte yeni sezon detayları:

 

İlk sezonu 22 bölümden oluşacak dizinin 2. sezonu için de 22 bölümlük sipariş verildi. Yeni sezonun 2014 senesinin sonbahar döneminde ekranlarda olması bekleniyor.

 

HİKAYESİ

Daha önceleri devlet adına çalışan bir ajan olan Raymond “Red” Reddington, azılı bir suç dehasına dönüştükten sonra FBI’ın en çok arananlar suçlularından biri haline gelir.

 

Bir gün sebebi bilinmeyen bir şekilde FBI’a teslim olan bu suç dehasının bir teklifi vardır; Ranko Zamani isimli bir teröristin yakalanmasında FBI’a yardım etmek.[reklam]

Tek şartı görünürde hiçbir bağlantısı olmayan FBI ajanı (Megan Boone) ile çalışmaktır.

 

İZLENME ORANLARI

İlk sezonunun 10 bölümünü geride bırakan dizi başarılı ekran performansıyla göz dolduruyor.

 

The Blacklist, izlenme oranlarında 18-49 yetişkin aralığında 3.16 reyting oranı ve bölüm başına 11.13 milyon toplam izleyici ortalamalarıyla yola devam ediyor.

 

KISA BİR ARA!

Dizi, 02 Aralık'ta ekranlara gelen bölümün ardından sezon ortası arasına girmiş durumda. Dizinin geri dönüşü ise 13 Ocak tarihinde ekranlara gelecek olan 'The Good Samaritan Killer' bölümüyle gerçekleşecek.

 

 

CITIZEN KHAN'A 3. SEZON ONAYI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin