The Blacklist'in 2. sezonuna bir isim daha!

Gizem dolu ilk sezonunun ardından yeni sezon hazırlıklarını hızlandıran dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim katıldı.

resim yok
31 Temmuz 2014 - 17:33
Magazin

Dünyanın en çok aranan suçlusunun gizemli bir şekilde teslim olması, birlikte çalıştığı herkesin ismini vermeyi teklif etmesi ve tek şartının görünürde hiçbir bağlantısı olmayan FBI ajanı (Megan Boone) ile çalışmak olmasıyla başlayan heyecan dolu olayları konu edinen NBC dizisi The Blacklist'in yeni sezonu yaklaşıyor.

NBC'nin en çok izlenen yapımları arasına giren dizi, izlenme oranlarının yüksekliğiyle ikinci sezon onayını beklendiği almıştı.

 

YENİ KARAKTER

Gizem dolu ilk sezonunun ardından yeni sezon hazırlıklarını hızlandıran dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim katıldı.

 

RITTER

İkinci sezonda konuk oyuncu olarak karşımıza çıkacak bu isim çeşitli dizilerden aşina olduğumuz Krysten Ritter.

Son olarak ABC'nin iptal edilen dizisi Don't Trust the B---- in Apartment 23'de karşımıza çıkan yetenekli oyuncu yeni sezonda Rowan Mills karakteriyle hikayeye dahil olacak.[reklam]

KARAKTERİN DETAYLARI

TV Fanatic'in haberine göre Rowan Mills, bir veri güvenlik firmasının sorunlu analisti olarak karşımıza çıkacak.

 

KARİYERİ

33 yaşındaki Ritter dizi kariyerinde Don't Trust the B---- in Apartment 23 dışında Breaking Bad, Gravity ve Veronica Mars gibi çeşitli dizilerde de rol almıştı.

 

WEEDS'İN YILDIZI DA...

The Blacklist'in oyuncu kadrosuna geçtiğimiz günlerde duyurulduğu üzere Weeds'in yıldızı Mary-Louise Parker'da katılmıştı.
 

 

'TEEN WOLF'A 5. SEZON ONAYI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin