The Carmichael Show iptal edildi!

Yayıncı kanal NBC ve yapım şirketi 20th Century Fox TV'den yapılan açıklamaya göre The Carmichael Show'un dördüncü sezonu olmayacak.

NBC'nin komedi dizilerinden "The Carmichael Show" yolun sonuna geldi.

THE CARMICHAEL SHOW 4. SEZON OLMAYACAK!

Yayıncı kanal ve yapım şirketi 20th Century Fox TV'den yapılan açıklamaya göre The Carmichael Show'un dördüncü sezonu olmayacak. Kısacası dizi, iptal edildi.

13 bölümden oluşan üçüncü sezonu 31 Mayıs'ta başlayan ve sezonun altı bölümünü geride bırakan dizinin kalan bölümleri normal yayın akışıyla ekranlara gelmeye devam edecek.

Dizinin yıldızı Jerrod Carmichael konuyla ilgili yaptığı açıklamada 13 yaşından beri yapmak istediği bir şeyi ekranlara taşıdığını söylerip The Carmichael Show için çalışan ve diziyi izleyen herkese teşekkürlerini iletti ve bundan sonra sevdiği başka işlerin peşinde koşacak olmaktan dolayı heyecanlı olduğunu dile getirdi.

17-07/05/the-carmichael-show-poster-1499258403.jpg

Yayıncı kanal NBC'den yapılan basın açıklamasında ise "Gerçek dünyadan güncel konularla ve sorunlarla ilgili hikayelere dokunan The Carmichael Show ve Jerrod'un klasik bir aile sitcom'u yapabilme yetenek ve vizyonuyla gurur duyuyoruz. Eleştirmenlerce alkışlanan üç sezon için oyuncu kadrosu, tüm ekip ve yapımcılara özellikle Jerrod'a teşekkür ediyor ve hepsini selamlıyoruz" ifadelerine yer verildi.

THE CARMICHAEL SHOW REYTİNGLERİ NASIL?

The Carmichael Show, devam etmekte olan üçüncü sezonunda izlenme oranlarında şimdiye kadar 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.8 reyting oranı ve 3.7 milyon izleyici ortalamalarını elde etti. Bu rakamlar bir önceki sezona kıyasla yaklaşık yüzde 12'lik bir düşüşü yansıtmakta.

Jerrod Carmichael, David Alan Grier, Loretta Devine, Amber Stevens West ve Lil Rel Howery gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran The Carmichael Show, Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşmayı sürdürüyor.

Dizi, 05 Temmuz Çarşamba akşamı sezonun yedinci bölümü "Morris" ile kaldığı yerden devam edecek.

"The Carmichael Show" 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin