The Catch'in 2. sezonuna Shonda ailesinden takviye!

T.R. Knight-Shonda ikilisi yeniden bir arada...

Volkan Küçükel
20 Temmuz 2016 - 00:00
Yeni Bölüm

Grey's Anatomy'de uzun yıllar izlediğimiz T.R. Knight, Shondaland yuvasına dönüyor!

THE CATCH 2. SEZONDAN HABERLER

Knight, Shonda Rimes'ın geçen sezon ABC ekranlarına gelmeye başlayan yeni dizisi The Catch'in oyuncu kadrosuna yinelenen bir rolle katıldı.

Alışıldığı üzere, oyuncunun canlandıracağı karakter konusunda şimdilik bir detay verilmedi.

Dizinin showrunner'ı Allan Heinberg konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Shonda, Betsy ve ben, T.R'nin Shondaland ailesine geri dönüşü için çok heyecanlıyız. Onun The Catch'daki rolü kendisi için özel olarak yazıldı ve yaratıldı." şeklinde düşüncelerini dile getirdi.

16-07/20/tr.jpg

Rhimes bu açıklamaya "Bu saklamak için fazlasıyla heyecan verici bir sır! En sevdiğim aile üyelerimden biri!" eklemelerini yaparken; Knight ise "Shonda, Betsy ve Allan ile tekrar çalışmak bana harika bir neşe veriyor. Bu olağanüstü ekip ile çalışacak olmak beni çok heyecanlandırıyor." açıklamasında bulundu.

T.R. KNIGHT'IN KARİYERİ

2005-2009 seneleri arasında Grey's Anatomy dizisinde canlandırdığı Dr. George O'Malley karakteriyle tanıdığımız aktör ilk beş sezon yer aldığı dizideki oyunculuk performansıyla Emmy adaylığı kazanmayı da başarmıştı.

Son dönemde Stephen King ve J.J. Abrams yapımı 11.22.63'te Johnny Clayton karakteriyle karşımıza çıkan aktör The Good Wife'ta da konuk oyuncu olarak yinelenen bir rolle yer almıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin