The CW dizisinde bir Türk oyuncu

Aylin Bayramoğlu, Cheerleader Death Squad kadrosunda...

resim yok
12 Mart 2015 - 12:07
İptal - Onay

Arrow, The Flash, The Vampire Diaries ve Supernatural gibi birçok başarılı yapımı ekranlara getiren The CW kanalı, yeni sezonda başlayacak "Cheerleader Death Squad" isimli dizi için çalışmalara başladı. Desperate Housewives, The Golden Girls gibi dizilerinin yapımcısı Marc Cherry'nin ellerinden çıkacak dizide; ayrıca Neal Baer (Under the Dome, ER) ve Daniel Truly (Law & Order: SVU, Blue Bloods)'nin imzası bulunacak. İlk bölümün yönetmenliğini ise Mean Girls, Just Like Heaven ve Freaky Friday filmlerinden Mark Waters üstlenecek.

 

Cheerleader Death Squad; Washington’daki bir lisede öğretmenlik yapan, gözden düşmüş eski bir CIA ajanını merkeze alacak. Öğrencilerinden bazılarının üst düzey kişisel bağlantıları olduğunu fark eden karakter; onlardan birkaçını gözüne kestirip, casusluk dünyası ile tanıştıracak. Öğretmenimiz, bu yetenekli gençlerin de yardımıyla tekrar başarılı olmayı ve eski işine dönmeyi umut edecek. Bahsi geçen karakteri Reign, The Tudors gibi dizilerden hatırlanabilecek Alan Van Sprang canlandıracak.

 

Dizinin önemli karakterlerinden birine de Türk oyuncu Aylin Bayramoğlu hayat verecek. Fox dizisi Glee'ye oyuncu seçen The Glee Project yarışmasına katılmış ve finalistler arasında kalmış oyuncu; okulda kimse tarafından fark edilmeyen, Fatma isimli yalnız bir kızı oynayacak. Cheerleader Death Squad'ın pilot bölümünü sipariş eden CW kanalı, diziyi başarılı bulması halinde tam sezon onayı verecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin