The CW kanalından doğaüstü polisiye dizisi geliyor: Dead Inside

The CW, doğaüstü temalı polisiye dizisi Dead Inside'ın geliştirme çalışmalarına başladı.

Volkan Küçükel
17 Ekim 2017 - 22:01
Gündem

Genç kitleye yönelik yapımlarıyla bilinen, son dönemde DC Comics uyarlaması dizileriyle dikkat çeken Amerikan ulusal kanallarından The CW, doğaüstü temalı bir polisiye dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Yazar Katie Lovejoy (Miranda's Rights, NBC Dracula), Warner Bros. TV ve Bill Lawrence'ın (Spin City, Scrubs, Cougar Town) Doozer Productions'ı ortaklığınca hazırlanacak dizinin ismi "Dead Inside".

17-10/17/the-cw-logo.jpg

"DEAD INSIDE" KONUSU

Senaryosu Lovejoy tarafından kaleme alınan Dead Inside'ın kısaca hikayesine bakacak olursak;

Oldukça becerikli ve işinde başarılı dedektif erkek kardeşinin ölümüne neden olan patlamadan sağ kurtulan bir devriye polisi bir süre sonra kardeşinin hayaletini görmeye başlar.

Bundan sonra hem ölü hem yaşamakta olan suç mağdurlarına yardım etmek için birlikte çalışmaya başlarlar.

17-10/17/bill-lawrence.jpg

Dizinin kısa hikayesinin geçen sezonun CW/WBTV dizisi Frequency'i biraz anımsattığı söylenebilir. Frequency'de genç kadın dedektif, ölen polis babasıyla iletişime geçiyor ve ikili bir davayı çözmeye çalışıyorlardı.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Lovejoy dizide Doozer'dan Lawrence ve Jeff Ingold ile birlikte yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyor. Doozer aynı zamanda kanalın yeni sezon dizilerinden Life Sentence'ın da arkasında bulunuyor.

Dead Inside'ın senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin