The CW yeni dizi projesiyle müzik dünyasına giriyor!

Genç kitleye yönelik hazırladığı program ve dizilerle bilinen Amerikan ulusal kanalı The CW, yeni dizi projeleri üretmeye devam ediyor.

resim yok
26 Aralık 2014 - 15:14
Magazin

Scooter Braun'dan The CW kanalı için müzik dünyasında geçecek bir drama hazırlığı!

Genç kitleye yönelik hazırladığı program ve dizilerle bilinen Amerikan ulusal kanalı The CW, yeni dizi projeleri üretmeye devam ediyor.


Gündemdeki yeni dizi projesinin ilk detayları şöyle:

 

İLK DETAYLAR

* The Hollywood Reporter'ın haberine göre henüz ismi netleşmeyen drama Gary Graham isimli genç bir müzik yöneticisinin yükselişini konu edinecek.

Yetenekli ve hırslı genç biri olarak nitelendirilen Gary Graham'ın müzik dünyasında başarı için mücadelesini ve zorluklara göğüs germe mücadelesini göreceğiz.

Müzik dünyasını sarsabilecek hırsa sahip Gary, müzik endüstrisinde müşterileri ve meslektaşları tarafından kendisinin önüne yerleştirilen birçok engelle karşı karşıya kalacak.

 

SÜRPRİZ İSİMLER KONUK OLACAK

* Dizide orijinal şarkılar seslendirilecek, bunun yanında ünlü isimleri (pop kültürünün bazı bilindik isimleri) diziye konuk olurken görebileceğiz.

* Tony Ödülü adayı Todd Graff (Used People, The Vanishing) dizinin senaryosunu kaleme alan isim olacak.[reklam]

* Graff ayrıca Scooter Braun ile birlikte dizinin uygulayıcı yapımcı kadrosunda da yer alacak.

* NBC dizisi Dracula, 24 ve Felicity gibi yapımlarda çalışmış olan Tony Krantz da uygulayıcı yapımcı olarak projede görev alacak.

Justin Bieber, Carly Rae Jepsen ve Ariana Grande gibi isimlerin menajerlik hizmetlerini de yürüten Scooter Braun, SB Film isminde bir yapım şirketinin sahibi ve şu sıralar CBS'in hit dramalarından Scorpion'ın da yapımcı kadrosunda yer alıyor.

 

PİLOT BÖLÜM HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Dizinin pilot bölümü için ön çalışmalar sürüyor.

 

Pilot bölüm tamamlanıp kanal yöneticilerinin onayını alabilirse projeyi önümüzdeki dönemlerde The CW ekranlarında dizi olarak izleyebileceğiz.

 

 

POSEIDON DA 'ONCE UPON A TIME'DA! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin