The CW'dan 7 dizisine erken yeni sezon onayı!

Arrow, The Flash, Supergirl, DC’s Legends of Tomorrow, Supernatural, Jane The Virgin ve Crazy Ex-Girlfriend dizilerine toplu yeni sezon onayı geldi.

Televizyon Eleştirmenleri Birliği kış basın turu kapsamında The CW kanalından güzel haberler geldi!

Kanal, bünyesinde yer alan tam yedi dizisine yeni sezon onayı verdi ve 2017-18 televizyon sezonunda bizlerle devam edecek dizilerini duyurdu.

Buna göre;

* The Flash 4. sezon,
* Jane the Virgin 4. sezon,
* Supernatural 13. sezon,
* Arrow 6. sezon
* Legends of Tomorrow 3. sezon,
* Crazy Ex-Girlfriend 3. sezon,
* Supergirl 3. sezonlarıyla bizlerle olmaya devam edecek.

17-01/09/the-cw-dizileri.jpg

KANALIN DİĞER DİZİLERİNİN DURUMLARI

The 100, iZombie, The Originals ve yeni dizi Riverdale henüz yeni sezonları başlamayan diziler. Bu nedenle bir sonraki sezonlarının olup olmayacağını konuşmak için henüz erken.

The Vampire Diaries ise 10 Mart'a finalini gerçekleştirecek.

Yine daha önceden duyurulduğu üzere Reign'in yaklaşmakta olan dördüncü sezonu aynı zamanda dizinin final sezonu olacak.

İPTALE YAKIN DİZİLER

İlk sezonuyla ekranlarda olan ancak izlenme oranları pek ümit verici olmayan Frequency ve No Tomorrow ise ek bölüm siparişi alamamış durumda. Kanaldan bu iki dizi hakkında herhangi bir açıklama yapılmış değil. Ancak her iki dizinin de devam etme olasılığı oldukça düşük görünüyor.

The CW Başkanı Mark Pedowitz konuyla ilgili yaptığı açıklamada yedi diziye verilen erken onayların yapımcıların gelecek sezon için planlamaya şimdiden başlamalarını ve gelecek sezon için sağlam temeller atmalarını sağlayacağını ifade etti.

Yeni sezon onayı alan dizilerden takip ettikleriniz var mı? En çok hangi dizi için mutlu oldunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin