The CW'nun 2014-15 sezonu yeni dizilerini tanıyalım!

The CW'nun 2014-15 sezonu yeni dizilerini tanıyalım!

resim yok
16 Mayıs 2014 - 14:17
Magazin

Yeni sezonun yeni dizileri...

 

Özellikle genç kitleye yönelik dizileriyle adından söz ettiren The CW, dün akşam yaptığı açıklama ile 2014-2015 televizyon sezonu takvimini duyurmuştu.

 

Buna göre yeni sezonda izleyeceğimiz yeni diziler şöyle:

 

1- THE FLASH

 

2- JANE THE VIRGIN

 

3- iZOMBIE

 

4- MESSENGERS

 

TAKVİMDEKİ YERLERİNİ ALDILAR

Bir DC Comics uyarlaması olan The Flash, yeni sezonda Salı akşamları Supernatural'ın öncesinde izleyicileriyle buluşacak.

 

The Flash'in oyuncu kadrosunda Grant Gustin, Candice Patton, Rick Cosnett, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Tom Cavanagh ve Jesse L. Martin gibi isimler bulunuyor.

 

Jane the Virgin ise Pazartesi günleri ikinci sezon onayını alan The Originals'in hemen ardından yayına girecek.

 

Bu dizinin oyuncu kadrosunda ise Gina Rodriguez, Justin Baldoni, Brett Dier, Andrea Navedo, Yael Grobglas, Ivonne Coll, Jaime Camil gibi isimler bulunuyor.[reklam]

Diğer iki dizi ise sezon ortasında takvime gireceğinden şimdilik bu dizilerle ilgili bir takvim bilgisi mevcut değil. Aynı zamanda bu iki diziyle ilgili henüz bir fragman da paylaşılmış değil.

 

FRAGMANLAR YAYINDA

The Flash ve Jane the Virgin için paylaşılan ilk görüntüler ise şöyle:

 

 

 

FOX'UN 2014-15 SEZONU TAKVİMİ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin