The Deep Mad Dark başlamadan iptali gördü!

The Deep Mad Dark başlamadan iptali gördü! TNT, 2017-18 televizyon sezonu için pilot bölüm siparişini verdiği dizilerden "The Deep Mad Dark" ile yola devam etmeme kararı aldı.

Volkan Küçükel
27 Ağustos 2017 - 19:16
Gündem

Kablolu televizyon kanallarından TNT, 2017-18 televizyon sezonu için pilot bölüm siparişini verdiği dizilerden "The Deep Mad Dark" ile yola devam etmeme kararı aldı.

"THE DEEP MAD DARK" DİZİYE DÖNÜŞMÜYOR!

Kanalın popüler yaz dönemi dizilerinden Animal Kingdom'ın senarist-yürütücü yapımcılarından John Wells ve Megan Martin ikilisinin elinden çıkan dizi projesinin rafa kaldırıldığı teyit edildi.

Megan Martin'in senaryosunu kaleme aldığı pilot bölüm için Tom Wlaschiha (Game of Thrones) ve iki Oscar adaylığı bulunan Jacki Weaver (Silver Linings Playbook, Blunt Talk, Gracepoint) ikilisi geçtiğimiz aylarda oyuncu kadrosuna dahil olmuştu.

17-08/27/tom-wlaschiha.png

"THE DEEP MAD DARK" KONUSU

Bellek ve travma alanında alışılmışın dışında çalışmalar gerçekleştren Detroit beyin cerrahı Polly Lewis'i hikayesinin merkezine alan The Deep Mad Dark'ta Wlaschiha, Joda isimli gizemli bir karakteri; Weaver ise kendi kendine yetebilen bir yazar Lydia karakterine hayat verecekti.

Dizinin merkezine aldığı Polly Lewis'i canlandıracak isim ise hiçbir zaman belli olmadı.

Pilot bölümün yönetmelik koltuğuna oturacak kişinin Niels Arden Oplev olduğu yine önceden belirlenmişti. Oplev, USA Network'ün popüler dizisi Mr. Robot'un da pilot bölüm yönetmenliğini üstlenmişti.

TNT, dizinin pilot bölüm siparişini geçtiğimiz sene Aralık ayı içinde vermişti.

17-08/27/jacki-waever.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin