The Defenders dizisinden 2. uzun fragman yayında!

San Diego'da devam etmekte olan Comic-Con etkinliğinde boy gösteren The Defenders ekibinin panelinden heyecan dolu yeni bir uzun fragman çıktı.

Volkan Küçükel
22 Temmuz 2017 - 13:03
Gündem

"Savaşı savaş yapan şey her iki tarafın da kendini haklı zannetmesidir..."

Marvel dizilerinin Netflix'te oluşturduğu evren Charlie Cox (Matt Murdock/Daredevil), Krysten Ritter (Jessica Jones), Mike Colter (Luke Cage) ve Finn Jones (Danny Rand/Iron Fist) dörtlüsünü bir araya getirecek "The Defenders" dizisi ile en büyük anına ulaşmaya hazırlanıyor.

THE DEFENDERS'TAN 2. RESMİ UZUN FRAGMAN GELDİ!

San Diego'da devam etmekte olan Comic-Con etkinliğinde boy gösteren The Defenders ekibinin panelinden heyecan dolu yeni bir uzun fragman da çıktı.

17-07/22/the-defenders-twitter.png

Aksiyon dozu yüksek yeni fragmanda kahramanlarımızın yanı sıra Elodie Yung'un Elektra Natchios ve sezonun kötüsü Sigourney Weaver'ın Alexandra karakterlerini de görüyoruz.

THE DEFENDERS KONUSU

The Defenders'ta kahramanlarımız bu kez ortak bir amaç uğruna güç birliği yapacak ve New York'taki suçlulara karşı mücadele edecekler. Kendi kişisel problemlerinin ağırlığı altında sorunlar yaşayan süper kahramanlarımız bir takım haline geldiğinde daha güçlü olduklarını keşfedecekler.

17-07/22/the-defenders-comic-con.jpg

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

The Defenders'ın oyuncu kadrosunda bu isimlerin dışında Scott Glenn (Stick), Deborah Ann Woll (Karen Page), Elden Henson (Foggy Nelson), Rosario Dawson (Claire Temple), Carrie-Anne Moss (Jeri Hogarth), Rachael Taylor (Trish Walker), Eka Darville (Malcolm Ducasse), Simone Missick (Misty Knight) ve Jessica Henwick (Colleen Wing) gibi isimleri göreceğiz.

THE DEFENDERS 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizi; 18 Ağustos 2017 tarihinde Türkiye saatiyle 10:01'de tüm dünyayla aynı anda Netflix üzerinden izlenebilecek.

Marvel's The Defenders | Resmi Fragman 2 | Türkçe Alt Yazılı:

THE DEFENDERS'TAN KARELER

17-07/22/the-defenders-foto-1.jpeg

17-07/22/the-defenders-foto-2.jpg

17-07/22/the-defenders-foto-3.jpg

17-07/22/the-defenders-foto-4.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin