The Departed (Köstebek) filmi de dizi oluyor!

Martin Scorcese'nin 2006 yapımı Oscar ödüllü filmi The Departed (köstebek) televizyon ekranlarına uyarlanıyor.

Volkan Küçükel
24 Ağustos 2016 - 13:31
Magazin

Bir beyaz perde klasiği daha televizyon ekranlarına uyarlanıyor.

Deadline kaynaklı habere göre son dönemde dizileriyle adından bahsettirmeye başlayan Amazon, Martin Scorcese'nin 2006 yapımı Oscar ödüllü filmi The Departed'ı dizi olarak takipçilerine sunmaya hazırlanıyor.

ORİJİNAL FİLME GÖRE BAZI DEĞİŞİKLİKLER VAR

Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson ve Mark Wahlberg gibi yıldız isimleri kadrosunda bulunduran, hikayesi Boston'da geçen ve İrlandalı bir organize suç şebekesinin etrafında gelişen olayları konu edinen filmin dizi uyarlamasında bazı değişiklikler gerçekleşecek.

16-08/24/the-departed-1472031755.jpg

PROJENİN DETAYLARI

Jason Richman'ın (Mercy Street, Detroit 1-8-7) senaryosunu kaleme alacağı dizinin hikayesi Windy City olarak nitelendirilen Chicago'da geçecek.

Dizi; The Departed ve onun uyarlandığı 2002 Hong Kong yapımı film Infernal Affairs'in bir karışımı olarak televizyon ekranına uyarlanacak.

16-08/24/the-departed-jack-nicholson.jpg

DİZİNİN HİKAYESİ

Amazon Studios, Vertigo Entertainment, Initial Entertainment Group ve Plan B Entertainment yapımcılığında hazırlanacak dizinin hikayesi günümüz Chicago'sunda geçerken Latin çetesine gizlice sızan bir çaylak polis ile aynı zamanda polise sızıp bilgi akışı sağlayan bir çete üyesinin hayatta kalma mücadelesi üzerine odaklanacak.

Dizinin yapımcı kadrosunda Richman ve filmin yapımcısı Graham King ile birlikte Roy Lee, Michael Connolly, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Sarah Esberg, Tripp Vinson, Doug Davison ve Gianni Nunnari gibi isimler bulunuyor.

Amazon'un bu yeni dizi projesi hakında ne düşünüyorsunuz? Sizce oyuncu kadrosunda kimler olmalı?

'The Departed' film fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin