The Exorcist 2. sezona Li Jun Li katıldı!

John Cho'nun ardından Li Jun Li de Fox'un korku türündeki dizisi The Exorcist'in 2. sezon oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Volkan Küçükel
31 Temmuz 2017 - 23:45
Gündem

William Peter Blatty'nin kült romanının dizi uyarlaması olan "The Exorcist"in ikinci sezonu yaklaşırken oyuncu kadrosu haberleri gelmeye devam ediyor.

John Cho'nun ardından Li Jun Li (Quantico) de Fox'un korku türündeki dizisinin yeni sezon oyuncu kadrosuna dahil oldu.

"THE EXORCIST" 2. SEZON KONUSU

Peder Tomas Ortega (Alfonso Herrera; The Chosen, Sense8) ve Marcus Keane (Ben Daniels; Flesh and Bone, House of Cards) ikilisinin Chicago'nun dışında kötü güçlerle mücadelesine tanıklık edeceğimiz ikinci sezon hikayesinde Atlantic boyunca Peder Bennett (Kurt Egyiawan; Skyfall, Beats of No Nation), Vatikan'da Tanrı'ya karşı dönmüş olanları ayıklama girişimi içine girecek.

17-08/01/the-exorcist-2-sezon-poster.jpg

Tomas ve Marcus, Seattle kıyılarına yakın gizli bir adada risk altında bulunan bakıma muhtaç beş çocukla ilgilenen eski çocuk psikoloğu Andrew Kim'e (Cho) yönlendirilecek. Andrew'in bakımı altındaki çocuklardan birisi tehlikeli bir güç tarafından hedef alınınca iki rahip batıya doğru yol alacak ve kendilerini cehenneme dönen bir çarpışma içinde bulacaklar.

LI'NİN DİZİDEKİ ROLÜNÜN DETAYLARI

Li Jun Li ise dizide Andrew Kim (Cho) tarafından idare edilen bakım evi için görevlendirilen sosyal hizmet uzmanı Rose karakterine hayat verecek.

17-08/01/li-jun-li-quantico.png

Kurallara sıkı sıkıya bağlı bir görevli olan Rose, Andy'nin evde anne figürü olmaksızın çocukları koruma kapasitesine sahip olup olmadığını araştıracak.

Mesleği ile birlikte gelen kural ve sınırların sıkı takipçisi olmasına rağmen kendisi ve Andy'nin geçmişinin varlığı söz konusu olup Rose, Andy'nin cesur tarafını gören ilk kişidir. Rose ayrıca bakıma muhtaç çocuklarla kolayca iletişim kurabilmektedir.

Son dönemde ABC'nin ajan temalı dizisi Quantico'da Iris Chang ve NBC'nin Blindspot'unda Dr. Karen Sun karakterleriyle izlediğimiz Şangay doğumlu aktris ayrıca Chicago P.D. (Julie Tay), Billy & Billie (Denise) ve Minority Report (Akeela) gibi dizilerde rol aldı.

THE EXORCİST 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

The Exorcist'in 2. sezonu 29 Eylül Cuma akşamı Fox ekranlarında başlayacak.

17-08/01/li-jun-li.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin