The Expanse'in 3. sezon oyuncu kadrosu genişliyor

Syfy'ın sevilen dizisi The Expanse'in 3. sezon oyuncu kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor.

Volkan Küçükel
29 Ekim 2017 - 15:32
Gündem

Daniel Abraham ve Ty Franck ikilisinin (James S.A. Corey) kaleme aldığı çok satan kitap serisine dayalı olarak televizyon ekranlarına uyarlanan uzay draması "The Expanse"in 3. sezon hazırlıkları sürüyor.

THE EXPANSE 3. SEZON OYUNCU KADROSUNA YENİ İSİMLER

Anna Hopkins (Arrow), David Strathairn (Alphas) ve Elizabeth Mitchell (Lost) üçlüsünün ardından Nadine Nicole (Casual) da dizinin yeni sezon oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Tekrar eden önemli bir rolle sezon boyunca karşımıza çıkacağı belirtilen aktris dizide gemide görevli olan öfkeli, zeki ve hırslı nitelikte düşük rütbeli bir elektrokimyasal uzmana hayat verecek.

Karakter, görünüşünün ardında gizli bir gündem ve karanlık bir sır barındırmaktadır.

17-10/29/nadine-nicole-casual.jpg

Dizinin uyarlandığı kitapları okuyanlar karakterin muhtemelen Melba, diğer adıyla Clarissa Mao olacağını tahmin edebilir.

Son olarak Hulu'nun Casual dizisinde Casey karakteriyle izlediğimiz Nadine Nicole dizi dünyasında The Young and the Restless, CSI: Cyber, CSI: NY ve 90210 gibi çeşitli dizilerde konuk oyuncu olarak rol almıştı.

17-10/29/the-expanse-3-sezon.jpg

İki yabancının günümüzden 200 yıl ilerdeki bir galakside geniş bir komplo içine sürüklenmesiyle gelişen olayları anlatan The Expanse'ın oyuncu kadrosunda Steven Strait, Shohreh Aghdashloo, Dominique Tipper, Cas Anvar, Wes Chatham ve Frankie Adams gibi isimler yer alıyor.

THE EXPANSE 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizinin 13 bölümden oluşacak 3. sezonu 2018 senesi içinde Syfy ekranlarında olacak.

"The Expanse" 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin