The Fall 2. sezon onayını aldı!

The Fall takipçileri için güzel haber!

resim yok
28 Mayıs 2013 - 15:57
Magazin

The Fall takipçileri için güzel haber!

 

Yeni sezon onayı erken geldi!


Allan Cubbit'in (The Runaway, Murphy’s Law, Prime Suspect) senaryosunu kaleme aldığı; Belfast ve çevresinde cinayetler işleyen bir seri katil ve soruşturmadan sorumlu olan bir kadın dedektif şefi üzerine odaklanan hikayeye sahip BBC dizisi The Fall, 2. sezon onayını aldı!

 

Tanıdık isimler


Dizide The X-Files'taki Dana Scully karakteriyle tanıdığımız Gillian Anderson ana kadın karakter olan dedektif şefi Stella Gibson'ı canlandırırken, son dönemde ABC'nin fantastik dizisi Once Upon a Time'da izlediğimiz Jamie Dornan (şerif Graham) ise Belfast ve çevresinde kurbanlarını seçen seri katil Paul Spector karakterine hayat veriyor.

 

Kanalı memnun etti

Gub Neal ve Julian Stevens'ın yapımcılığını üstlendiği; Allan Cubitt, Justin Thomson-Glover ve Patrick Irwin'in uygulayıcı yapımcı olarak projenin başında bulundukları The Fall, yayınlandığı kanal BBC Two'ya dizi kategorisinde son sekiz senenin en iyi açılış rakamlarını getirmişti.

12 Mayıs'ta ekran macerasına başlayan The Fall'un şimdiye kadar Dark Descent, Darkness Visible ve Insolence & Wine isimli bölümleri izleyiciyle buluştu.

 

İki bölüm sonra...

Dizi, iki bölümün ardından sezon finalini gerçekleştirecek.

 

İkinci sezon detayları

İkinci sezon hakkında BBC'den henüz ayrıntılı açıklamalar gelmese de yeni sezonun da  beş bölümden oluşması bekleniyor.

Çekimler ise 2014'ün başlarında Belfast, Kuzey İrlanda'da başlayacak.

The Fall Tanıtım Videosu

 

 

GAME OF THRONES'UN YILDIZI EMILIA CLARKE HAKKINDA BİLMEDİKLERİNİZ!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin