The Flash 3. sezon açılış bölümü reytingleri nasıl çıktı?

The Flash geçtiğimiz gün yeni sezonun açılış bölümüyle ekranlara geldi ve hayranların özlemini dindirdi. Peki izlenme oranları nasıl çıktı?

Volkan Küçükel
05 Ekim 2016 - 21:43
Reyting

The CW'nun yeni sezonu merakla beklenen dizilerinden The Flash geçtiğimiz gün yeni sezonun açılış bölümüyle ekranlara geldi ve hayranların özlemini dindirdi.

Peki dizinin geri dönüş bölümünde elde ettiği izlenme oranları rakamları nasıl çıktı? Dizi, geleceğe umutla bakabilir mi?

THE FLASH 3. SEZONA ÇOK HIZLI GİREMEDİ!

Aynı isimli Flashpoint temalı bölümüyle izleyicileriyle buluşan dizi, yeni sezonun ilk bölümüyle 18-49 yetişkin yaş aralığında 1.2 reyting oranı ve 3.1 milyon izleyici rakamlarını yakaladı. Bu rakamlar geçen sezon yani ikinci sezon rakamlarından biraz düşük gözüküyor!

Dizi, ikinci sezonunu 1.4 reyting oranı ve 3.6 milyon izleyici ile açmıştı. İkinci sezonun final bölümü ise 1.3 reyting oranı ve 3.4 milyon izleyici rakamlarını elde etmişti.

Nisan ortasından itibaren bakıldığında bu rakamlar dizinin en düşük izlenme rakamları. Ancak bu rakamların yine de yetersiz olmadığını söyleyebiliriz.

16-10/05/the-flash-3.jpg

Sezon yeni açılmışken tek bölüm üzerinden dizinin geleceği adına değerlendirme yapmak doğru olmaz. Bu nedenle dizinin önümüzdeki bölümlerde göstereceği yükseliş ya da düşüşleri de takip etmek gerekiyor.

'NO TOMORROW' DA BAŞLADI

Bu arada aynı akşam kanalın yeni dizisi No Tomorrow, 0.5 reyting oranı ve 1.6 milyon izleyici rakamları ile ekran macerasına başladı. Çok gösterişi rakamlar olmasa da, Crazy Ex-Girlfriend'in geçen seneki prömiyerinden daha iyi bir sonuç ortaya çıktığını belirtelim.

The Flash, 11 Ekim Salı akşamı sezonun ikinci bölümü 'Paradox' ile The CW ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

The Flash 3. sezon 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin