The Flash 3. sezona Magenta da geliyor!

Joey King, yeni sezonda metali kontrol etme yeteneğine sahip Francis "Frankie" Kane adında sorunlu bir genç metahuman karakterine hayat verecek.

Volkan Küçükel
21 Ağustos 2016 - 21:52
Yeni Bölüm

The CW'nun hit dizisi The Flash'ın yaklaşmakta olan üçüncü sezonuna konuk olacak oyuncuların haberleri gelmeye devam ediyor.

ComicBook'un haberine göre kadroya katılan son isim Joey King (Fargo) oldu.

Peki, aktrisi dizide nasıl bir rolle izleyeceğiz?

MAGENTA DA GELİYOR

King, yeni sezonda metali kontrol etme yeteneğine sahip Francis "Frankie" Kane adında sorunlu bir genç metahuman karakterine hayat verecek. Frances Kane'i DC Comics evreninde Magenta olarak da tanıyoruz.

Francis Kane'in güçlerinin bir de tehlikeli yan etkisi var. İkinci kişiliği Magenta'ya hayat vermesi...

Frances "Frankie" Kane/Magenta karakterinin sezonunun üçüncü bölümünde karşımıza çıkması bekleniyor.

JOEY KING YAPIMLARI

Karaktere hayat verecek genç aktris Joey King'i özellikle Indepence Day: Resurgence ve Wish I Was Here isimli filmleri ve FX'in Fargo dizisindeki rolüyle tanıyabiliriz.

16-08/21/joey-king.jpg

Oyuncuyu bu dizilerde izlemeyip "bu kız bana bir yerden tanıdık geliyor ama..." diyorsanız Joey King'in The Young and the Restless ve Life in Pieces gibi dizilerde gördüğümüz ve kendisine oldukça benzeyen Hunter King'in küçük kız kardeşi olduğunu not düşelim.

Çizgi romanlarda Frankie Kane, Wally West'in eski kız arkadaşı olarak biliniyor. Bu durum acaba Wally'nin annesiyle yaşadığı dönemin daha fazla didikleneceği anlamına mı geliyor? Yeni sezonda bunun cevabını alacağız.

THE FLASH 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

The Flash, üçüncü sezonu için 04 Ekim Salı akşamı The CW ekranlarına geri dönecek.

The Flash 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin