The Flash 4. sezona Elongated Man geliyor!

Elongated Man, The Flash dizisine geliyor! Hartley Sawyer, Elongated Man olarak bilinen Ralph Dibny karakteriyle tekrar eden bir rolle The Flash'ın 4. sezon oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Volkan Küçükel
31 Temmuz 2017 - 23:55
Gündem

Elongated Man, The Flash dizisine geliyor!

HARTLEY SAWYER & ELONGATED MAN

Hartley Sawyer (Saving the Human Race, Miss 2059), Elongated Man olarak bilinen Ralph Dibny karakteriyle tekrar eden bir rolle The Flash'ın 4. sezon oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Flash'ın en ikonik müttefiklerinden biri olan Ralph Dibny araştırmacı becerilere sahip hızlı konuşan bir araştırmacı olarak biliniyor.

17-08/01/the-flash-4-sezon.jpeg

Dibny, vücudunu herhangi bir şekle ya da forma germe, esnetme ve sokabilme becerisine sahip olduğunu keşfedince Central City'nin en büyük gizemlerinden birini çözmesine yardımcı olmak için Flash Takımı'na katılıp yeteneklerini kullanacaktır.

Dibny'nin bu eşsiz yeteneği ile dedektiflik becerilerini birleştirdiğimizde Scarlet Speedster'a güçlü yeni bir müttefikin geliyor olduğunu söylemek mümkün.

ÇİZGİ ROMANLARDA "ELONGATED MAN"

İlk kez 1960'lı yıllarda The Flash #112'de karşımıza çıkan ve Detective Comics'te görünmeden önce destekleyici bir karakter olarak beliren Elongated Man sonrasında JLA üyesi olarak büyük lige katıldı. Karakter, 2004 senesinde çıkan Identity Crisis'te karısı Sue Dibny ile birlikte önemli bir rol oynadı.

17-08/01/elongated-man-the-flash.jpg

Son olarak CW Seed'in Saving the Human Race: Webisodes yapımında rol alan Hartley Sawyer şu sıralar Anna Akana'nın go90 için hazırlanan Miss 59'un ikinci sezon çekimleriyle ilgileniyor. Genç aktör ABC'nin Don't Trust the B---- in Apartment 23 (Charles), TBS komedisi Glory Daze ve Kristin Chenoweth'li ABC dizisi GCB'de de rol aldı.

THE FLASH 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

The Flash, 10 Ekim'de The CW ekranlarında yeni sezon prömiyerini gerçekleştirecek.

17-08/01/ralph-dibny.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin