The Flash ve Supergirl ortak müzikal bölümünden ilk görüntüler geldi!

The Flash ve Supergirl hayranları şu sıralar kuşkusuz müzikal türdeki crossover bölümü büyük bir heyecanla bekliyor. Ve The CW, 21 Mart'ta ekranlara gelecek bölümle ilgili ilk görüntüleri paylaştı.

Volkan Küçükel
08 Mart 2017 - 16:51
Gündem

The CW'nun iki popüler dizisi The Flash ve Supergirl hayranları şu sıralar kuşkusuz müzikal türdeki crossover bölümü büyük bir heyecanla bekliyor.

Yayıncı kanal The CW, 21 Mart'ta ekranlara gelecek bölümle ilgili ilk görüntüleri paylaştı. İlgili videoyu haberimizin sonunda izleyebilirsiniz.

"DUET" BÖLÜMÜNDEN İLK GÖRÜNTÜLER

10 saniye süreli kısa tanıtım videosunda her iki dizinin başrol oyuncuları Grant Gustin ve Melissa Benoist'i şık giyimleriyle ve dans ederken görüyoruz.

17-03/08/duet.jpg

BÖLÜM HİKAYESİ

"Duet" isimli bölümde, bölümün kötüsü Music Meister (Darren Criss), Supergirl ve The Flash'ı hayatın bir müzikal olduğu bir dünyaya gönderiyor. Bu dünyadan kurtulmanın tek yolu ise şarkı söylemek, dans etmek ve hikayeyi takip etmektir! Bizleri eğlenceli bir bölümün beklediği kesin!

Bölümün hikayesinin temelleri ilk olarak 20 Mart'ta ekranlara gelecek Supergirl dizisi bölümünün sonunda atılacak ve macera ertesi gün The Flash bölümünde gelişerek devam edecek.

17-03/08/the-flash-supergirl-music-meister.jpg

BÖLÜMDE HANGİ İSİMLER VAR?

Dermott Downs'ın yönetmenliğini üstlendiği bölümde Gustin, Benoist, Jesse L. Martin, Victor Garber, Carlos Valdes, Jeremy Jordan ve John Barrowman'ın müzikal performanslarına şahit olacağız. Bölümde ayrıca şarkı söylemeyecek bazı konuk isimler de olacak: Supergirl'den David Harewood & Chris Wood.

Bu yılın başlarında her iki dizi de The CW'dan yeni sezon onaylarını kapmıştı.

'The Flash & Supergirl' ortak müzikal bölüm teaser'ı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin