The Flash'a Harry Potter'dan büyülü transfer!

The Flash 3. sezon oyuncu kadrosu genişliyor...

Volkan Küçükel
01 Temmuz 2016 - 17:00
Yeni Bölüm

The Flash'a büyüleyici transfer!

The CW'nun hit süper kahraman draması The Flash'ın yeni sezonu yepyeni yüzler ve karakterlerle daha da renklenecek gibi...

TVLine'ın haberine göre; Harry Potter film serisi ile hayatımıza giren Tom Felton dizinin yaklaşmakta olan yeni sezonunun oyuncu kadrosunda düzenli bir rolle yer alacak.

Peki Felton dizide nasıl bir karakterle karşımızda olacak?

KARAKTERİN DETAYLARI

Aktör, The Flash'ta Central City Polis Departmanı'nda olay yeri inceleme görevlisi Julian Dorn karakterine hayat verecek.

Julian, iyi adam görünümü ve namına sahip Barry Allen hakkında bilinmeyen çok daha fazla şeyler olduğu konusunda şüpheci bir tutum takınacak.

16-07/01/malflash-188383.jpg

NAMIDİĞER 'DRACO MALFOY'

İngiliz aktör Felton'u özellikle Harry Potter film serisinde 2001 yapımı Harry Potter and the Philosopher’s Stone'dan 2011 yapımı Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2'ye kadar sekiz filmde canlandırmış olduğu Draco Malfoy karakteriyle tanıyoruz.

Oyuncunun televizyon kariyerine bakacak olursak; son dönemde TNT'nin antoloji draması Murder in the First'te başrollerden birini paylaşırken gördüğümüz isim ayrıca DirecTV'nin Full Circle'si ve tarihi mini dizi Labyrinth'de de rol aldı.

3 AY GEÇER Mİ?

Yeni sezonda Flashpoint hikayesiyle karşımızda olacak The Flash, 04 Ekim Salı akşamı yeni sezonunun ilk bölümü 'Flashpoint' ile izleyicileriyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin