The Flash'a iki önemli karakter dahil oldu!

İşte Central City'de belirecek bu iki yeni karakterin detayları:

resim yok
17 Aralık 2014 - 17:41
Magazin

The CW'nun, son dönemde büyük ilgi gören süper kahraman dizisi Arrow'un başarısının ardından bu sezon ekranlara getirmeye başladığı yeni süper kahraman dizisi 'The Flash'ten haberler var!

Geçtiğimiz hafta ekranlara gelen 'The Man in the Yellow Suit' isimli bölümle 20 Ocak'a kadar sürecek bir araya giren dizinin oyuncu kadrosuna iki yeni isim katıldı.

 

YENİ KARAKTERLER GELİYOR

İşte Central City'de belirecek bu iki yeni karakterin detayları:

1.) Son dönemde bir başka The CW dizisi The Tomorrow People'da izlediğimiz güzel aktris Peyton List oyuncu kadrosuna katılan ilk isim.

 

KARAKTER DETAYLARI

Peki aktrisi dizide nasıl bir karakteri canlandırırken izleyeceğiz?

Peyton List, sezonun ilk bölümlerinin kötüleri arasında yer alan 'Captain Cold' olarak bilinen Leonard Snart'ın küçük kız kardeşi Lisa Snart'ı canlandıracak. Karakter, DC Comics evreninde 'Golden Glider' olarak biliniyor. (Bu arada Captain Cold'un Prison Break aktörlerinden Wentworth Miller tarafından hayat bulduğunu da hatırlatalım).

 

NE ZAMAN GÖRECEĞİZ?

Access Hollywood'un haberine göre, Lisa'yı hikayede ilk olarak 2015 senesinin ilk döneminde, sezonun 16. bölümü 'Rogue Time'da göreceğiz.

Captain Gold'un suç çetesine kendisini ispat edebilmek adına elinden geleni yapmakta kararlı olan Lisa Snart, STAR Labsmühendislik uzmanı Cisco Ramon'u (Carlos Valdes) tuzağa düşürebilmek adına onun çekici kadınlara karşı olan zaafından faydalanmaya çalışacak ve cinselliğini kullanmaktan kaçınmayacak.[reklam]

28 yaşındaki Peyton List'i Cara Coburn'u canlandırdığı The Tomorrow People dışında FlashForward (Nicole Kirby) ve Mad Men (Jane Sterling) gibi dizilerden de hatırlayabiliriz.

Bu arada aktrisin The Tomorrow People'dan rol arkadaşı olan Robbie Amell de Flash dizisinde 'Firestorm' karakteriyle karşımıza çıkıyor.

2.) Oyuncu kadrosuna katılan bir diğer isim ise Melrose Place aktörlerinden Nicholas Gonzales oldu.

 

 

KARAKTER DETAYLARI

Oyuncu dizide Cisco Ramon'un karizmatik ve çekici büyük erkek kardeşi Dante Ramon'u canlandıracak. Bu karakter de aynı şekilde sezonun 16. bölümü 'Rogue Time'da karşımıza çıkacak.

 

20 OCAK'TA DÖNÜYOR

DC Comics uyarlaması The Flash, 20 Ocak 2015'te  'Revenge of the Rogues' isimli bölümle ekranlara geri dönecek.

 

 

'LEVERAGE' GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin