The Following 3. sezonda yeni bir katil!

The Following 3. sezonunda yeni bir katil!

Volkan Küçükel
19 Kasım 2014 - 15:25
Magazin

Hem televizyonda (Dawson's Creek, The Vampire Diaries, The Secret Circle) hem de sinemada (The Faculty, Scream serisi) ses getiren birçok projeye imza atmış olan Kevin Williamson'ın yaratıcısı olduğu Fox dizisi 'The Following'in yeni sezonu yaklaşıyor.

Dizinin oyuncu kadrosuna ise yeni isimler katılmaya devam ediyor.

İşte üçüncü sezon oyuncu kadrosuna katılan son isim:

 

YENİ YÜZLER

The Following'de yeni bir kötü adam!

 

MICHAEL EALY

Son olarak yine aynı kanalın iptal etmiş olduğu Almost Human isimli bilim-kurgu dizisinde karşımıza çıkan Michael Ealy, dizinin yeni sezon oyuncu kadrosunda!

 

KARAKTER DETAYLARI

TVLine'ın raporuna göre aktör dizide keskin zekalı ve bukalemun gibi nitelendirilen bir katil olarak hikayeye dahil olacak.

Karakter, hikayenin ilerleyişinde kahramanımız Ryan Hardy (Kevin Bacon) ile karşı karşıya gelecek. Karakterin, Hardy'nin limitlerini test edecek özelliklerde olduğu belirtiliyor.

 

KARİYERİ

41 yaşındaki Ealy'i oyunculuk kariyerinde Almost Human (Dorian) dışında Underworld: Awakening (Dedektif Sebastian), FlashForward (Marshall Vogel), Common Law (Travis Marks) ve The Good Wife (Derrick Bond) gibi yapımlardan hatırlayabiliriz.

 

DİĞER İSİMLER

Geçtiğimiz aylarda duyurulduğu üzere dizinin yeni sezon oyuncu kadrosuna katılan bir diğer isim Lost ve Homeland'den hatırlayacağımız Zuleikha Robinson olmuştu.[reklam]

Aktris dizide Gwen karakterine hayat verecek ve Ryan Hardy'nin yeni sevgilisi olarak hikayede belirecek. Acil servis doktoru olan Gwen'in ayrıca yedi yaşında bir kızı var. New York City'de gerçekleşen bir saldırının arkasında kim olduğunu bulma konusunda takıntısı olan Ryan ile Gwen'in ilişkisi bu olaylarda test edilecek.

Özellikle Weeds'te canlandırmış olduğu Silas Botwin karkateriyle bildiğimiz Hunter Parrish ise yeni sezonun bir başka yeni yüzü.

 

YEPYENİ BİR HİKAYE

Dizinin yaratıcı ismi Kevin Williamson bu yılın başlarında yaptığı açıklamada gerilim türündeki dizinin üçüncü sezonunun tamamen yeni bir hikaye içereceğini belirtmişti.

 

The Following'in yeni sezon bölümlerinin 2015 senesinin Ocak ayı içinde ekranlara gelmeye başlaması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin