The Following'de yeni bir polis memuru!

Ekranların seri katil temalı dizisi 'The Following'in üçüncü sezonu yaklaşırken yeni sezona dair oyuncu kadrosu haberleri gelmeye devam ediyor.

resim yok
24 Kasım 2014 - 17:33
Magazin

Ekranların seri katil temalı dizisi 'The Following'in üçüncü sezonu yaklaşırken yeni sezona dair oyuncu kadrosu haberleri gelmeye devam ediyor.

Kevin Williamson'ın yaratıcısı olduğu Fox dizisinin üçüncü sezon oyuncu kadrosuna katılan son isim ve karakter detayları şöyle:

 

YENİ SEZONA YENİ YÜZLER

Allison Mack 'The Following' üçüncü sezonunun en yeni yüzü oldu.

 

KARAKTER DETAYLARI

Özellikle Smallville'de canlandırmış olduğu Chloe Sullivan karakteriyle hatırlayacağımız aktris Entertainment Weekly'nin haberine göre dizide küçük bir kasabanın polis memuru olarak karşımıza çıkacak.

Karakter, Ryan Hardy'nin (Kevin Bacon) seri katil avında etkili bir rol oynayarak hikayeye dahil olacak.

 

KARİYERİ

32 yaşındaki Allison Mack dizi kariyerinde ayrıca son dönemde Wilfred'de (Amanda) izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

 

SEZONUN DİĞER YENİLERİ

Geçtiğimiz günlerde duyurulduğu üzere son olarak Almost Human isimli bilim-kurgu dizisinde karşımıza çıkan Michael Ealy, dizinin yeni sezonunda keskin zekalı ve kılıktan kılığa giren bir katil olarak hikayeye dahil olacak.[reklam]

Geçtiğimiz aylarda duyurulduğu üzere dizinin yeni sezon oyuncu kadrosuna katılan bir diğer isim Lost ve Homeland'den hatırlayacağımız Zuleikha Robinson olmuştu. Aktris dizide Gwen karakterine hayat verecek ve Ryan Hardy'nin yeni sevgilisi olarak hikayede belirecek. Acil servis doktoru olan Gwen'in ayrıca yedi yaşında bir kızı var. New York City'de gerçekleşen bir saldırının arkasında kim olduğunu bulma konusunda takıntısı olan Ryan ile Gwen'in ilişkisi bu olaylarda test edilecek.

Özellikle Weeds'te canlandırmış olduğu Silas Botwin karakteriyle bildiğimiz Hunter Parrish ise yeni sezonun bir başka yeni yüzü.

 

GERİ SAYIM BAŞLADI

The Following'in yeni sezonu 02 Mart 2015 tarihinde başlayacak. Pazartesi günleri ekranlara gelecek olan ikinci sezonun prömiyeri iki saatlik özel gösterimle gerçekleşecek.

 

 

'HOT IN CLEVELAND'IN FİNAL ZAMANI NETLEŞTİ! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin