The Following'in 2. sezonu için geri dönecek isim kim?

Seri katillerle kendisine adeta bir tarikat kuran Joe Carroll rolüyle James Purefoy ve peşindeki eski FBI ajanı Ryan Hardy rolüyle Kevin Bacon ikilisinin başrollerde oldukları 'The Following'in ikinci sezonuna dair haberler gelmeye başladı.

resim yok
15 Temmuz 2013 - 16:39
Magazin

Seri katillerle kendisine adeta bir tarikat kuran Joe Carroll rolüyle James Purefoy ve peşindeki eski FBI ajanı Ryan Hardy rolüyle Kevin Bacon ikilisinin başrollerde oldukları 'The Following'in ikinci sezonuna dair haberler gelmeye başladı.

 

Anlaşma sağlandı


The Following'de seri katil Joe Carroll'ın ayrıldığı eşi Clarie Matthews karakteri ile izlediğimiz Natalie Zea, The Following'in 2. sezonu için yapımcılarla anlaşma imzaladı.

 

Kısa süreli olabilir

Natalie Zea, dizinin yeni sezonu için geri dönecek, ancak bu dönüş kısa süreli olabilir.

 

Neler söyledi?

TV Guide Magazine'e açıklamalarda bulunan Natalie Zea;

"Benim ve dizinin yaratıcısı Kevin Williamson'ın endişesi, Claire'in anlatılacak daha fazla hikayesinin olup olmadığıydı. Ve ikimiz de farkına vardık ki, belki de yoktu." dedi.

 

Nasıl dönebilir?

İlk sezon finalinde Ryan ile birlikte bıçaklanan Clarie'in diziye dönüşü, TV Guide'a göre karakterin kurtarılması ile gerçekleşecek.

 

Ayrıca...

Bu arada Natalie Zea'nin yaz sonunda Under The Dome'da da izleyicilere gözükeceğini hatırlatalım.

Hatırlanacağı üzere The Following, geride bıraktığımız Mart ayı içinde yeni sezon onayını almıştı.

[reklam]

Fox kanalının başkanı Kevin Reilly bu gelişme sonrasında:

''Kevin Williamson ve Marcos Siega'nın en başında yüksek kalitede ve izleyicileri hop oturtup hop kaldıracak bir dizi yarattıklarını hissetmiştik. İzleyicilerden karşılık bulmak ise heyecan verici. Kevin Bacon ve James Purefoy ikilisi televizyon dünyasındaki en ilgi çekici karakterlerden ikisini bizlere en iyi şekilde yansıtırken dizinin tüm ekibi inanılmaz işler çıkarıyor. Bu heyecanlı yolculuğun bir başka sezonda Fox ekranlarında devam edecek olmasından dolayı büyük mutluluk yaşıyorum.'' ifadelerini kullanmıştı.

 

Dizinin 2. sezonu Kevin Bacon ile yapılan anlaşma doğrultusunda ilk sezonda olduğu gibi yine 15 bölümden oluşacak.

 

 

THE BRIDGE'İN YILDIZI DIANA KRUGER'DAN AÇIKLAMALAR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin